Városlista
2024. április 30, kedd - Katalin, Kitti

Hírek

2011. Március 10. 07:53, csütörtök | Bulvár
Forrás: NapiászOnline

Erdélyi Mónika modellkedéssel is foglalkozott

Erdélyi Mónika modellkedéssel is foglalkozott

Az RTL Klub egykori műsorvezetőjéről egy érdekes, de meglehetősen kedves kép került fel az internetre, amelyből az is kiderült, hogy a Mónika show háziasszonya bizony modellkedéssel is foglalkozott.


Erdélyi Mónikát, az RTL Klub egykori műsorvezetőjét eddig is színes egyéniségnek ismertük, hiszen a műsorvezetői pályafutása mellett több üzlettel is foglalkozott egyszerre, igaz, a hírek szerint nem mindig a legsikeresebben. Sokszínűségét az a kép is igazolja, ami az elmúlt napokban került ki a világhálóra, ahol az egykori Mónika show háziasszonya még nagyon fiatalon, rövid hajjal és óriási mosollyal pózol egy katalógusfotózáson. A kép ránézésre valamikor a kilencvenes években készülhetett, az akkori divatot tudjuk belőni a fényképek alapján. Erdélyi Mónika az egyik képen egy fehér-lila pólót visel, a másikon pedig egy piros pulóvert árul, amelyet pontosan 2850 forintért lehetett megrendelni.

A modellkedésről természetesen szerettük volna kifaggatni Erdélyi Mónikát is, aki azonban most sem állt kötélnek. „Most nem szeretnék nyilatkozni senkinek semmiről, egy kis nyugalomra vágyom. Ha lesz mondanivalóm, akkor azt úgyis elmondom.” – mondta kissé megtört hangon, ám amikor megemlítettük, hogy helyes, régi képeket találtunk az interneten, nevetéstől elcsukló hangon csak ennyit fűzött hozzá: „Jaj.”


Pedig az utóbbi időben nem ennyire vidám a hangulat Mónika háza táján, hiszen a legutolsó hírek még arról szóltak, hogy elárverezik a műsorvezető érdligeti házát, mivel rengeteg adótartozást halmozott föl. Mónika a családi háztól már régóta próbál megszabadulni, eddig még kevés sikerrel. Egy napilap kiderítette, hogy az ingatlant jelen pillanatban közel 57 millió forintért lehet megvásárolni, ami már most tíz millióval kevesebb, mint az indulási ára.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 30. 13:40, kedd | Bulvár

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a NAV oldalán

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) oldalán.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.