Városlista
2024. május 3, péntek - Tímea

Hírek

2011. Január 29. 07:55, szombat | Helyi
Forrás: Nyugathír

Erősít az ETO: lehet feledtetni a gyengén sikerült őszi mérkőzéssorozatot?

Erősít az ETO: lehet feledtetni a gyengén sikerült őszi mérkőzéssorozatot?

A Győri ETO leigazolta a horvát Vedran Niksicset, és előszerződést kötött Takács Ákossal (képen), a Honvéd labdarúgójával. A 23 esztendős horvát támadót ingyen szerezte meg a Rába-parti egyesület 4,5 évre, míg a magyar válogatott T

A győriek beszámolója szerint a klub ügyvezető igazgatója, Klement Tibor csütörtökön megegyezett az NK Osijek elöljáróival Niksics átigazolásáról. A támadó ingyen kerülhet a zöld-fehérekhez, azonban játékjogának 25%-a továbbra is volt csapatát illeti. A 23 esztendős, 188 centiméter magas támadó 2007-ben mutatkozott be a felnőtt csapatban, és azóta 22 találatot jegyez az Osijek színeiben.

Takácsról külön közleményt adott ki az ETO, amely az eto.hu-n olvasható. Eszerint: "A játékos menedzserével, Bognár Nándorral január elejétől dolgoztunk azon, hogy a mai napon aláírt szerződés mindenki számára elfogadható feltételeket tartalmazzon. A labdarúgót 2011.06.30-ig érvényes szerződés köti a Honvédhoz, így jelen pillanatban az előszerződés jogi intézménye realizálódhatott csak. A mai napon tárgyalásokat folytattak a klubok arról, hogy van-e lehetőség rá, hogy Takács Ákos már a mostani átigazolási időszaktól az ETO-t erősíthesse. Bízom benne, hogy a tárgyalások eredménnyel járnak majd, és a fiatalember rövidesen csapatunkat erősítheti. Pintér Attila kifejezett kérésére szerződtetjük a labdarúgót, akivel a Ferencvárosban már dolgozott a vezetőedző együtt. A mester külön kiemelte, hogy jobboldali védőként és védekező középpályásként is válogatott szintű teljesítményre képes a játékos."

A győriek tehát az őszi gyenge szereplést után szeretnék megerősíteni a keretet, és előrébb lépni a tabellán a tavasz folyamán.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 03. 09:13, péntek | Helyi

Tízezrek az AHFSZ majálisán

Tízezrek látogattak el idén is az Audi Hungária Független Szakszervezet családi napjára.

2024. Május 03. 08:15, péntek | Helyi

Büntetőfékezés: „Csüccs vissza és menjél”

Vádat emelt a Győri Járási Ügyészség egy 38 éves férfival szemben, aki büntetőfékezéssel akart megoldani egy közlekedési konfliktust.

2024. Május 03. 07:11, péntek | Helyi

Ismét bringajelölés lesz Győrben

A kerékpárok speciális pasztával történő megjelölése a győri kerékpár tulajdonosok számára változatlanul ingyenes lesz – tájékoztat közösségi oldalán a Győr-Moson-Sopron vármegyei Rendőrség.

2024. Május 02. 09:13, csütörtök | Helyi

Ezüstérmesek lettek a győri hallgatók a regattaversenyen

Először szerveztek hazánkban ilyen jellegű megméretettést egyetemistáknak.