Városlista
2018. december 11, kedd - Árpád

Hírek

2018. December 06. 10:57, csütörtök | Belföld

Eső és havaseső jön a következő napokban

Eső és havaseső jön a következő napokban

Csütörtökön még nem várható csapadék, de péntektől több helyen esőre, havas esőre számíthatunk - írja előrejelzésében a köpönyeg.hu.

Mikulás napján nyugat felől fokozatosan, lassan beborul az ég, legtovább a Tiszántúlon süthet a nap. Inkább csak elszórtan, a Dunántúlon fordul elő kisebb eső, szitálás. 2 és 6 fok között alakul a hőmérséklet. A déli, délkeleti szél csak néha élénkül meg.

Pénteken borús időre számíthatunk délutántól több helyen csapadékkal: az ország nagy részén eső várható, de északkeleten, később keleten havas eső, havazás is lesz. Északkeleten mindössze 1, Délnyugaton 10 fok körüli értékeket mérhetünk.

Forrás: origo.hu

Kép: 24.hu

Címkék: időjárás

Ezek érdekelhetnek még

2018. December 11. 05:01, kedd | Belföld

Václav Klaus kapta a Petőfi-díjat

Václav Klaus volt cseh kormány- és államfő kapta idén a Petőfi-díjat, a kitüntetést hétfőn adták át a Terror Háza Múzeumban.

2018. December 11. 05:00, kedd | Belföld

Több mint 500 sportcipőt gyűjtöttek hátrányos helyzetű gyerekeknek

A Magyar Diáksport Szövetség (MDSZ) \"Egy cipőben járunk\" társadalmi felelősségvállalási programjának eredményeképpen 573 pár sportcipő gyűlt össze, melyeket országszerte 21 iskola tanulói közt osztanak szét decemberben.

2018. December 10. 19:20, hétfő | Belföld

Szarvast gázolt a vonat

A Mávinform közlése szerint szarvast gázolt a vonat Tapolca és Balatonederics között, emiatt szünetel a vasúti közlekedés a két település között.

2018. December 10. 17:35, hétfő | Belföld

A vidéki egyetemeknek népességmegtartó szerepük is van

A vidéki egyetemeknek óriási szerepük van abban, hogy az értelmiség helyben tudjon maradni, ami azért fontos, mert nemzetközi felmérések is igazolják, hogy ahol nincs értelmiség, ott hosszú távú fejlődés nem lehetséges