Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2019. December 12. 05:50, csütörtök | Belföld

Esőre, havazásra, hétvégén +10 fokra is számíthatunk

Esőre, havazásra, hétvégén +10 fokra is számíthatunk

Csütörtökön erősen felhős, vagy borult lesz az ég, és többfelé várható csapadék: nagyrészt gyenge eső lesz, de a Dunántúlon és a hegységekben havas eső, hó is lehet - írta a koponyeg.hu

A Tiszántúlon eleinte kevés napsütés is lehet, ott csak estétől eredhet el az eső. A keleti, majd a déli szél néha megélénkül. +1 és +7 fok között alakul a hőmérséklet.

A következő napokban:

Pénteken is marad a borongós idő. Főleg hajnalban és reggel, valamint estétől lehet eső, a hegyekben havas eső. Napközben átmeneti szünet lesz a csapadékban. A déli szél élénk lesz, +2 és +9 fok közé enyhül a levegő.

Szombaton napközben fokozatosan csökken a felhőzet, nyugat felől egyre több helyen süt ki a nap. Eső a nap első felében még előfordul. +7, +8 fok körüli értékeket mérhetünk.

Vasárnap változóan felhős, nagyrészt napos időre van kilátás, eső nem lesz. A délies szél élénk marad. +5, +10 fok valószínű délután, a reggel is fagymentes lesz általában.

Forrás: origo.hu

Kép: Illusztráció

Címkék: eső, havazás, időjárás

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 29. 17:27, hétfő | Belföld

Állami látogatásra Magyarországra jön a kínai elnök

Sulyok Tamás köztársasági elnök és Orbán Viktor miniszterelnök meghívására állami látogatásra Magyarországra érkezik május 8-án Hszi Csin-ping kínai államfő

2024. Április 29. 15:00, hétfő | Belföld

EMBERTELEN PODCAST

AI-ok randiznak a Betone új podcastjában

2024. Április 29. 06:00, hétfő | Belföld

Napos, száraz idő várható a jövő első felében

Napos, száraz, meleg idő várható a hét első felében, május 1-jén a délutáni órákban 24 Celsius-fok körüli csúcshőmérsékletre van kilátás.

2024. Április 28. 09:04, vasárnap | Belföld

Az ötös lottó nyerőszámai

A televízióban közvetített számsorsoláson az alábbi nyerőszámokat húzták ki szombaton az ötös lottón: