Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2019. Február 27. 13:34, szerda | Helyi

Euroline - Nyitunk a szépre

Euroline - Nyitunk a szépre


Építkezésbe fogtál? Álmaid otthonát tervezed, vagy már meglévő otthonodba szeretnél több napfényt, esetleg kevesebb huzatot?

Többet spórolnál a fűtés költségein, vagy csak esztétikusabb látványt szeretnél? Pereg a festék, kiszökik a meleg, lehetetlen normálisan megpucolni?

Talán már rég el is tévedtél a sok információ között. Hiszen ki tudja melyik ablak, melyik ajtó, milyen cellák és szigetelések kellenek. Vagy egyáltalán miért fontos az, hogy bukik vagy nyílik, osztott vagy sem. Az Euroline segít neked eligazodni ebben az útvesztőben. Kiemelkedő minőségű kültéri és beltéri ajtók, ablakok és árnyékolástechnikai eszközök széles választéka várja náluk, hogy valamelyikbe beleszeress!

Ha inkább a hagyományos, klasszikus formatervezésű nyílászárókat szereted, vagy akár különleges, egyedi kinézetű ajtókra, ablakokra vágysz, ők nagyon rövid határidővel legyártják,és be is építik otthonodba.

Nincs pontos elképzelésed? Vagy esetleg nagyon konkrétan tudod, hogy mit szeretnél? Minden esetben segítenek neked. Szakértő csapatuk pénztárcabarát megoldásokkal, ötletekkel, hasznos javaslatokkal is segít elképzeléseid teljes megvalósításában.

Néhány információ, amit gyűjts össze, hogy segíteni tudjanak:

- fontos az épület típusa, pl.: panel vagy tégla
- milyen típusú(ak) és méretű(ek) a beépítendő nyílászáró(k)
- a tok és szárnyszerkezetek elosztása egységes vagy osztott
- a kívánt kiegészítő árnyékolástechnikai termékek felsorolása

Mivel számukra a te elégedettséged a legfontosabb, érdemes igénybe venni előzetes árajánlatukat. Kényelmed érdekében ezt kérheted a weboldalukon vagy e-mailben. Személyesen is felveheted a kapcsolatot az Euroline csapatával, ez esetben Budapesten a bemutatótermükben állnak rendelkezésedre.

Ne feledd, hogy a fenti adatok ismeretében csak megközelítő árajánlatot tudnak neked kalkulálni. Vedd igénybe a helyszíni felmérést, hogy pontos adatokat mérve az árbeli eltéréseket is ki tudják zárni. Válaszolnak a kérdéseidre, hogy a legtöbb információ birtokában hozhass fontos döntést, milyen ablakon keresztül tekintesz majd a nagyvilágba.

Az árajánlat tartalma:

- a nyílászárók tervezésének, kivitelezésének költsége
- a házhozszállítás és beépítés ára
- a törmelék és hulladék elszállítás díja

Termékeiket beépítés nélkül is megvásárolhatod. Ilyen esetben ennek megfelelően készítenek neked árajánlatot. A gyártás általában 2-3 hetet vesz igénybe, de egyedi igény esetén lehet ettől eltérő is.

Ne feledd, ez egy fontos befektetés. Az Euroline szakértő csapata segít abban, hogy a lehető legjobb, legolcsóbb, de időtálló döntést hozd meg ablakaid, ajtóid, és pénztárcád érdekében. Keresd őket bizalommal!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 26. 09:13, péntek | Helyi

Laptopokat kapnak az 5., 6. és 9. osztályosok

Csaknem kétszázezer notebookot osztanak ki az általános és középiskolákban, így összesen már mintegy 450 ezer diák tanulhat a költségvetési forrásból beszerzett eszközökön.

2024. Április 26. 08:14, péntek | Helyi

Kínai kábelgyártó költözik Kisbérre, 150 dolgozóra van szükségük

A kínai Fiberhome Magyarországon hozza létre legnagyobb európai bázisát, ahol optikai kábeleket fog gyártan. Körülbelül 150 új munkahelyet teremt a beruházás.

2024. Április 26. 07:11, péntek | Helyi

Ingolstadtból igazol új vezetőt a győri Audi

A pénzügyi pozíciót érinti a változás.

2024. Április 25. 09:16, csütörtök | Helyi

Egy lépésre a bajnoki döntőtől a Serco Uni-Győr

Győzelemmel kezdte az elődöntőt a Serco-Uni Győr a női kosárlabda bajnokságban. Cziczás László csapatától így már csak egy lépésre a bajnoki döntő.