Városlista
2024. május 2, csütörtök - Zsigmond

Hírek

2010. Szeptember 02. 09:00, csütörtök | Helyi
Forrás: Nyugathír

vadnyitó kerti partit szervezett szurkolóinak a Győri Audi ETO KC

vadnyitó kerti partit szervezett szurkolóinak a Győri Audi ETO KC

A zord időjárás ellenére is sokan gyűltek össze a Győri Audi ETO KC már jól megszokott és ezúttal is sikeres nyár végi ankétjára. A bajnokcsapatot nagy szeretettel vették k

Vanyus Attila:"Sokat dolgozott az Elnökségünk is a nyáron. gy látjuk, hogy nem lesz gondunk a háttérrel az idén sem, de vár még ránk feladat. A szakmai oldalon továbbra is elvárjuk a sikereket, de nem lesz könnyű, hiszen minden frotnon nagy céljaink vannak, viszont az ellenfelek is sokat erősítettek.
Ajánlom mindenki figyelmébe, hogy ettől az évtől kezdődően a rendőrség engedélye és pecsétje szükséges minden szurkolói eszköz használatához az ország bármelyik csarnokában. A részletekről a Szurkolói Egyesület ad felvilágosítást. Itt hívnám fel a figyelmet arra, hogy a magvassy csarnokban tiltjuk a vuvuzela hangkeltő eszköz használatát!"

Görbicz Anita csapatkapitány nagyon bizakodó, és három aranyat is ígért a szimpatizánsoknak! "Címet szeretnénk védeni a bajnokságban, kupában, és döntőt játszani nemzetközi szinten. A társakkal ennek szellemében készülünk nap, mint nap, de azért ez nem lesz olyan egyszerű. Szerencsére mindenki egészséges.
Egy fontos dolog még, hogy a klub sikerei mellett a válogatottban is szeretnék, szeretnénk minél jobb eredményt elérni.

Hatalmas ováció fogadta Katrine Lunde Haraldsent, a csapat kapusát, aki nem mellesleg a sport egyik legkiemelkedőbb alakja: olimpiai és többszörös Európa bajnok, Bajnokok Ligája győztes. A szőke szépség is maximalista, mindent megnyerne, ahogy ezt korábbi csapatával is tette, pont a Győr ellenében: "Sehol sem tapasztaltam még ilyen szeretetet, mint itt, de remélem ez a mérkőzések során még fokozódik. Nagyszerű szakmai munka folyik itt, külön kapusedzőnk van, mai nagyon jó. Idén természetesen a Viborgot is legyőzzük!"

Ana Gros, a szlovén válogatott balkezese is bemutatkozott. Szeretne sokat fejlődni mind védekezésben, mind támadásban, és sok-sok gólt lőni az ellenfeleknek."Nagyon jól érzem magam a csapattal, a lányok nagyon kedvesek, és az edzések is jók, csak kemények!"

A mintegy háromszáz drukker tapssal köszöntötte a mondatokat, és a játékosokat, vezetőket, akikkel aztán bárki kötetlenül beszélgethetett, vagy éppen közös fényképeket készíthetett.


Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 02. 09:13, csütörtök | Helyi

Ezüstérmesek lettek a győri hallgatók a regattaversenyen

Először szerveztek hazánkban ilyen jellegű megméretettést egyetemistáknak.

2024. Május 02. 08:16, csütörtök | Helyi

Leolvassák a vízórákat

Több településen is dolgoznak majd a Pannon-Víz szakemberei.

2024. Május 02. 07:13, csütörtök | Helyi

Ingyenesen vagy nyomott áron nézhet kiváló magyar filmeket egy hétig

Idén egy hétig tart a magyar film napja.

2024. Május 01. 09:16, szerda | Helyi

Gyönyörű autókon legeltetné a szemét? Az ETO parknál megteheti! – Galériás cikk!

Minden hónap utolsó szombatján benzingőzzel és autóimádók elismerő sóhajával telik meg a győri ETO park parkolója: amerikai autók szerelemesei gyűlnek össze.