Városlista
2024. május 3, péntek - Tímea

Hírek

2010. December 15. 17:00, szerda | Helyi
Forrás: Revita TV

Évet értékelt az Audi Hungária Motor Kft.

Évet értékelt az Audi Hungária Motor Kft.

Évértékelő beszélgetésen látták vendégül a sajtó munkatársait az Audi Hungária Motor Kft. vezetői. A tájékoztatón elhangzott: a nehéz 2009-es esztendő után az idei évben újra a növekedés volt a meghatározó mind az előállított

A termelésben és a foglalkoztatottak számában is bővülést hozott a 2010-es esztendő az Audi Hungária számára. A tavalyi évhez képest 20 százalékkal több autó és motor hagyta el a gyártósort, s a megrendelések teljesítéséhez új munkatársak felvételére is szükség volt. Az alkalmazottak létszáma így újra meghaladja a hatezret. Ebben az évben ünnepelte a szerszámgyár ötödik születésnapját, s idén hagyta el a gyárat az 500 ezredik autó, megnyitották a látogatóközpontot és elindult Győrben az Audi iskola. Az eredmények számbavétele mellett a gyár jelentős, 900 millió eurós bővítése foglalkoztatja leginkább a vezetőket.

A bővítés során új üzemcsarnokokat építenek, s a vállalat a teljes gyártási folyamatot maga végzi, a karosszériagyártástól a fényezésen át egészen az összeszerelésig. Ezzel 1.800 új munkahelyet létesül a győri telephelyen. Fontos feladat a megfelelően képzett szakembergárda biztosítása.

A termelés mellett ebben az évben is fontos volt a vállalat számára a társadalmi szerepvállalás. Folytatódott a szakképzés valamint az egyetemi oktatás és kutatás fejlesztése, a kulturális események és csoportok szponzorálása, a sport támogatása. A vörösiszap-katasztrófa károsultjait 500 ezer euróval segítette az Audi Hungária.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 02. 09:13, csütörtök | Helyi

Ezüstérmesek lettek a győri hallgatók a regattaversenyen

Először szerveztek hazánkban ilyen jellegű megméretettést egyetemistáknak.

2024. Május 02. 08:16, csütörtök | Helyi

Leolvassák a vízórákat

Több településen is dolgoznak majd a Pannon-Víz szakemberei.

2024. Május 02. 07:13, csütörtök | Helyi

Ingyenesen vagy nyomott áron nézhet kiváló magyar filmeket egy hétig

Idén egy hétig tart a magyar film napja.

2024. Május 01. 09:16, szerda | Helyi

Gyönyörű autókon legeltetné a szemét? Az ETO parknál megteheti! – Galériás cikk!

Minden hónap utolsó szombatján benzingőzzel és autóimádók elismerő sóhajával telik meg a győri ETO park parkolója: amerikai autók szerelemesei gyűlnek össze.