Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2020. Január 15. 11:14, szerda | Külföld

Ezek az európai kutyabarát szállodák

Ezek az európai kutyabarát szállodák

A taxi2airport.com az alapján állította össze a listáját, hány kutyabarát szálloda van az adott országban. Külön kiemelték azokat az országokat, ahol a kutyabarát hotelek a legtöbb ötcsillagos értékelést kapták.

A portál a booking.com adatai alapján mérte fel, melyik országban hány kutyabarát szálloda van. A lista élén 18 176 hotellel Olaszország áll, messze lehagyva a többieket. A második helyre Oroszország került (10 831 hotel), a harmadikra pedig Lengyelország (8 521).

Külön kiemelték azokat az országokat, ahol a kutyabarát szállodák a legtöbb ötcsillagos értékelést kapták. Ha ez a rangsorolás szempontja, akkor a listavezető Franciaország 217 értékeléssel, amit az Egyesült Királyság (166) és Olaszország (157) követ.

Mindkét lista végén Szerbia, Szlovákia és Románia kullog.

Magyarország azért nem szerepel a listán, mert csak az első húsz országon vették számba, és Magyarország a 21. lett volna. A kutyabarát szállodák száma 2 399, és közülük 17 kapott ötcsillagos minősítést – írja a portál blogjában.

Forrás: turizmus.com

Kép: hellovidek.hu

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 29. 06:00, hétfő | Külföld

Hivatalos meghívásra előre be nem jelentett látogatást kezdett Elon Musk Kínában

Elon Musk, a Tesla elektromosautó-vállalat vezetője a kínai nemzetközi kereskedelmi tanács meghívására előre be nem jelentett látogatást kezdett vasárnap az ázsiai országban, és találkozik magas rangú kínai vezetőkkel -

2024. Április 28. 08:59, vasárnap | Külföld

Épületek tucatjai semmisültek meg a tornádókban az Egyesült Államok középső részén

Többen megsérültek és lakóépületek tucatjai semmisültek meg az Egyesült Államok középső részén tomboló tornádókban - derült ki a helyi idő szerint szombat reggeli összegzésekből.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Külföld

Joe Biden aláírta az Ukrajna hatvanmilliárd dolláros biztonsági támogatásáról szóló törvényt

Joe Biden elnök aláírta és ezzel hatályba léptette a 95 milliárd dollárról szóló törvénycsomagot, amely a többi között Ukrajna és Izrael számára tartalmaz forrásokat.

2024. Április 24. 14:29, szerda | Külföld

Kínában tárgyal Szijjártó Péter

A világ súlyos biztonsági kihívásokkal néz szembe, immár több mint két éve tombol az ukrajnai háború, ezért fontos lenne felerősíteni azok hangját, akik a mielőbbi béke pártján állnak