Városlista
2024. április 28, vasárnap - Valéria

Hírek

2024. Március 09. 07:16, szombat | Helyi

Fájdalomcsillapítókat vehetünk tavasztól bizonyos benzinkutakon

Fájdalomcsillapítókat vehetünk tavasztól bizonyos benzinkutakon

Az OMV 99 magyarországi benzinkútja vény nélkül kapható gyógyszereket, étrend-kiegészítőket és orvostechnikai eszközöket is árul tavasztól – közölte a társaság.

A kínálat elsősorban olyan termékekből áll majd, amelyek utazás közben gyakran előforduló egészségi problémák tüneteit enyhítik. Többek között láz- és fájdalomcsillapítót, orr- és szemcseppet, vitaminokat és gyulladáscsökkentőket lehet majd venni a töltőállomásokon. Gyógyszert a jogszabályoknak megfelelően csak 14 éven felüliek vehetnek, visszavétel pedig nincs, de a gyógyszerhulladék díjmentesen leadható – írták. A közlemény szerint az új árucikkek bevezetését a vevői igényekkel indokolták. Az egészségügyi termékek forgalmazásban a Goodwill Pharma Nyrt. működik együtt az OMV-vel – tették hozzá.

Címkék: benzinkút, gyógyszer, omv

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 27. 09:13, szombat | Helyi

Bejárná Miklósa Erikával a pannonhalmi bazilikát?

Olyan tárlatvezetés-sorozatot szerveztek, ahol egy-egy bencés szerzetessel és egy ismert és elismert tekintéllyel lehet bejárni a bazilikát.

2024. Április 27. 08:12, szombat | Helyi

Elkapták a győri pikóbárót

A rendőrség információi szerint az 55 éves győri férfi a megyénk egyik legismertebb kábítószer-kereskedője volt.

2024. Április 27. 07:12, szombat | Helyi

10 millió fa a Földért

Április 22-e, a Föld napja alkalmából Nemzeti Faültetési Napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet országos közössége.

2024. Április 26. 09:13, péntek | Helyi

Laptopokat kapnak az 5., 6. és 9. osztályosok

Csaknem kétszázezer notebookot osztanak ki az általános és középiskolákban, így összesen már mintegy 450 ezer diák tanulhat a költségvetési forrásból beszerzett eszközökön.