Városlista
2019. május 20, hétfő - Bernát, Felícia

Hírek

2012. Március 17. 14:23, szombat | Helyi
Forrás: Nyugathír

Fegyveres rablás egy győri éjjel-nappaliban: szemtanúkat keres a rendőrség

Fegyveres rablás egy győri éjjel-nappaliban: szemtanúkat keres a rendőrség

Március 16-án, pénteken 23.00 órakor érkezett a Győri Rendőrkapitányság ügyeletére a bejelentés, hogy Győrben, a Richter teremmel szemben található Árpád úti éjjel nappaliba ment be egy 20 év körüli férfi.

A sötét ruhát, kapucnis felsőt, arcát símaszkkal eltakaró ismeretlen a boltba lépve az eladót fegyvernek látszó tárggyal fenyegette meg, pénzt követelt tőle.

A pár ezer forinttal távozó rablót egy hasonló korú és ruházatú társa várta a bolt előtt, akivel az Aradi vértanúk útján a Gyermekek Háza előtt a Bajcsy Zsilinszky út felé, majd ott jobbra fordulva, a Baross út irányába futva menekültek el.

A bűncselekmény során személyi sérülés nem történt.

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság fegyveres rablás ügyében indított eljárást. Kéri, hogy aki a két 20 év körüli fiatalt tegnap éjszaka a fent említett útvonalon látta, vagy személyazonosságukra vonatkozóan érdemi információval rendelkezik, tegyen bejelentés a rendőrség 107 vagy 112 ügyeleti számán.

Ezek érdekelhetnek még

2019. Május 20. 16:35, hétfő | Helyi

Együttműködést írt alá a kamara és az egyetem

Együttműködési megállapodást írt alá ünnepélyes keretek között a Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara és a Széchenyi István Egyetem, hétfőn.

2019. Május 20. 11:43, hétfő | Helyi

Tudunk egy jó programot szombatra

Játékos pecsétgyűjtős természetjárás a Bakony szívében.

2019. Május 19. 08:03, vasárnap | Helyi

Heti horoszkóp május 20-tól

2019. Május 19. 08:00, vasárnap | Helyi

Az ötös lottó nyerőszámai és nyereményei

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 20. héten megtartott ötös lottó és Joker számsorsoláson a következő számokat húzták ki: