Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2010. December 07. 07:55, kedd | Helyi
Forrás: Nyugathír

Fehérre emlékeztek a győri Szabadhegyi Közoktatási Központban

Fehérre emlékeztek a győri Szabadhegyi Közoktatási Központban

A győri Kölcsey Ferenc Általános Iskola nyerte a Szabadhegyi Közoktatási Központ Fehér Miklósról elnevezett emléktornáját. Cselekben, gólokban és persze gyerekricsajban sem volt hiány a hétvégén, hiszen ezúttal is nyolc csapatnyi kis l

A kiváló labdarúgó a Szabadhegyi Közoktatási Központ diákja volt, így magától érhető, hogy róla nevezték el az egykori Palánta-kupát. Az idei sorrendben már a hetedik emléktorna, melyen az elsős, másodikas kis labdarúgók szerepeltek.

A hivatalos bemutatás persze a legkisebbeknek is jár. A kölcseyseken és a nyúliakon kívül a radnótisok, a ménfőcsanaki petőfisek, a gyárvárosiak, a feketések és a házigazda képviseltette magát két csapattal. Látványos cselek, gólok és persze sportszerű, hajtós küzdelem jellemezte a tornát, ami nem is csoda hiszen sokan a kicsik közül a Győri ETO FC növendékei.

A jók között is a legjobbnak bizonyult végül a Kölcsey Ferenc Általános Iskola csapata, megelőzve a szabadhegyit és a ménfőcsanaki Petőfit. Sőt a legkiválóbb játékost is a Kölcsey adta Farkas Balázs személyében. A legjobb kapus a Szabadhegyis Ruíz Barnabás, míg a legeredményesebb játékos a Feketés Veszprémi Dominik lett tíz góllal.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 29. 08:13, hétfő | Helyi

Rózsa és Ibolya a Vaskakasban

Szerethet-e egy tündérlány egy emberfiút? Legyőzheti-e a szerelem az évszázados viszályt? Kitarthat-e egymás mellett két fiatal, ha az egész világ ellenük fordul?

2024. Április 29. 07:13, hétfő | Helyi

Drákói szigor jön az építkezéseknél

Szigorú szabályok írják elő októbertől, hogy mi épülhet Magyarországon.

2024. Április 28. 09:13, vasárnap | Helyi

Fontos változás jön az otthonfelújítási programban

Megváltozik az otthonfelújítási program egyik fontos kritériuma.

2024. Április 28. 08:10, vasárnap | Helyi

Szent Flórián nap – Nyitott szertárkapuk napja Győrszentivánon

A Nyitott Szertárkapuk Napjára különleges programmal készül a Győrszentiváni Önkéntes Tűzoltó Egyesület.