Városlista
2024. május 8, szerda - Mihály

Hírek

2013. December 12. 14:15, csütörtök | Helyi
Forrás: MTI

Fel akartak mondani a A győri Petz Aladár Megyei Oktató Kórház sebész szakorvosai

Fel akartak mondani a A győri Petz Aladár Megyei Oktató Kórház sebész szakorvosai

A győri Petz Aladár Megyei Oktató Kórház vezetősége csütörtökön megegyezett a traumatológiai osztályon dolgozó sebész szakorvosokkal, akik korábban kollektív felmondást helyeztek kilátásba az ellátási nehézségek miatt.

A kórház - az MTI-hez csütörtökön eljuttatott - közleményében azt írták: a tárgyalások eredményesen lezárultak, a tizenegy szakorvos visszavonta kollektív lemondási szándékát. Az intézmény traumatológiai ellátása biztonságos, a térségvezető kórházban a személyi és a tárgyi feltételek is adottak - hangsúlyozták.

A közleményben felidézték: az intézmény tizenegy baleseti sebész szakorvosa augusztus 31-én írásos tájékoztatást nyújtott be a Balesetsebészeti és Kézsebészeti Osztályán jelentkező ellátási nehézségekről. A megkezdett tárgyalások és intézkedések nyomán számos kérdés rendeződött, ennek ellenére a szakorvosok október 18-án "kollektív lemondási szándékot" helyeztek kilátásba december elseji dátummal.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 08. 09:11, szerda | Helyi

Hamarosan kezdődik az Öt Templom Fesztivál

Május 9-én, csütörtökön kezdődik az Öt Templom Fesztivál.

2024. Május 08. 08:13, szerda | Helyi

Vakon is lehet teljes életet élni, méghozzá boldogan!

Sáfrányné Kobli Írisz Én csak a szívemmel látok című könyvével ismerkedhettek meg a Széchenyi Egyetem könyvtárában a pedagógus növendékek.

2024. Május 08. 07:13, szerda | Helyi

Matekból is megvolt az írásbeli

Nagy meglepetés nem érhette a diákokat, aki készült, az írásbeli matematikaérettségi első részét nagyobb nehézségek nélkül oldhatta meg.

2024. Május 07. 09:13, kedd | Helyi

Győr legcsodásabb nőjét keresik

A köztünk élő hétköznapi, ám kivételes személyiségeket akarják megtalálni.