Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2016. Április 08. 09:51, péntek | Helyi
Forrás: Győri Audi ETO KC honlapja

Fél lábbal a Final4-ban

Fél lábbal a Final4-ban

Szombaton telt ház előtt mérkőzik meg a Bajnokok Ligája negyeddöntő visszavágójában a Győri Audi ETO KC csapata a Ferencvárossal.

Az odavágó magabiztos győzelmét követően sokan lefutottnak tekintik a párharcot, de nem így tesz Ambros Martín, aki szerint többről szól majd a meccs, mint a továbbjutás bebiztosítása -olvashatjuk a Győri ETO KC honlapján.

Aki látta sosem feledi az Audi ETO és az FTC dabasi BL-csatáját. A győriek a játék minden elemében felülmúlták a fővárosi alakulatot, és magabiztos játékkal 13 gólos győzelmet aratva meggyőző előnyt harcoltak ki a visszavágó előtt. Talán már eldőlt a kérdés, hogy a két magyar csapat közül ki jut a május 7-8. között Budapesten, a Papp László Sportarénában harmadszor megrendezésre kerülő Final4-ba, de Ambros Martin vezetőedző jó szokásához híven nem tekint ennyire előre.

Nem egy egyszerű meccs vár ránk szombaton, hiszen itthon szerepelhetünk saját közönségünk előtt, ráadásul komoly tétmeccsen, Bajnokok Ligája negyeddöntő-visszavágón. Főleg nem lesz egyszerű a helyzetünk, mivel a csapat az odavágón fantasztikus meccset játszott, és épp ez az, ami most a legnagyobb gondunk, ez a remek eredmény. Talán a legnagyobb feladtunk most, hogy kezeljük, hogy ne az első meccs járjon a fejekben, hanem az, milyen kitűnő ellenfél is érkezik hozzánk. Most szombaton ez egy teljesen más összecsapás lesz a Ferencvárossal. Elsősorban saját magunkért és a közönségünkért kell játszanunk, és azt szeretném, ha lehetséges, még jobban játsszunk majd, mint az előző két meccsen tettük ellenük, hiszen idén több fronton is találkozunk még Zácsikékkal.” - nyilatkozta Ambros Martín vezetőedző.

A találkozóra minden jegy elfogyott. A mérkőzést az Alpaidze–Berezkina orosz játékvezető kettős vezeti.

Bajnokok Ligája negyeddöntő
2016.04.09. 17:00
Audi Aréna Győr
Győri Audi ETO KC - FTC-Rail Cargo Hungaria
A mérkőzést a SportTV élvőben közvetíti. Honlapunkon (
http://www.gyorietokc.hu/)élő szöveges közvetítést adunk.

A klub felhívja a mérkőzésre kilátogató szurkolók figyelmét, hogy a nagyszámú vendégszurkoló érkezése miatt a közlekedési rend megváltozik az Audi Aréna Győr körül. A változásokról, forgalomkorlátozásokról illetve a lezárásokról hamarosan ismertetőt tesz közzé a klub hivatalos honlapján és Facebook oldalán. A Győri Audi ETO KC megkér mindenkit, hogy a lezárások miatti torlódások elkerülése és minimalizálása érdekében kellő időben érkezzen az Arénához!

Hajrá ETO!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 28. 09:13, vasárnap | Helyi

Fontos változás jön az otthonfelújítási programban

Megváltozik az otthonfelújítási program egyik fontos kritériuma.

2024. Április 28. 08:10, vasárnap | Helyi

Szent Flórián nap – Nyitott szertárkapuk napja Győrszentivánon

A Nyitott Szertárkapuk Napjára különleges programmal készül a Győrszentiváni Önkéntes Tűzoltó Egyesület.

2024. Április 28. 07:15, vasárnap | Helyi

Eddig ötezren tudták csökkenteni áramszámlájukat napenergia segítségével

Már több mint 5000 nyertes van a Napenergia Plusz programban.

2024. Április 27. 09:13, szombat | Helyi

Bejárná Miklósa Erikával a pannonhalmi bazilikát?

Olyan tárlatvezetés-sorozatot szerveztek, ahol egy-egy bencés szerzetessel és egy ismert és elismert tekintéllyel lehet bejárni a bazilikát.