Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2010. December 17. 07:37, péntek | Kék hírek
Forrás: HírTV

Felhívták az ügyeletet a határsértők, mert fáztak

Felhívták az ügyeletet a határsértők, mert fáztak

Huszonhét illegális határátlépőt fogtak el a határrendészek csütörtökre virradó éjszaka Csongrád megye határátkelő helyein – értesült a HavariaPress.

Egy tízfős csoportot még szerda este fogtak el Ásotthalomnál a járőrök, akiknek a friss hóban hagyott lábnyomok tűntek föl. Öt török, egy négytagú iraki család, és egy beutazási és tartózkodási tilalom alatt álló afgán állampolgárhoz vezettek a nyomok. Éjfél előtt valamivel a hőkamera segítségével fogtak el egy ittas férfit Röszkénél, végül hajnali egy körül, szintén Ásotthalomnál egy 16 fős afgán csoportot kaptak el, akik közül egy férfi azzal hívta fel az ügyeletet, hogy segítsenek rajtuk, mert nagyon fáznak. A csoportban hat kisgyerek is volt, akikhez mentőt hívtak, mert nem lehetett tudni, mióta vannak kint a fagyban, de egyiküknek sem esett baja. Az illegális határátkelők ügyét idegenrendészeti eljárás keretében vizsgálják. (pr)

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 27. 06:00, szombat | Kék hírek

Székkel támadt tanárára egy diák, vádat emeltek ellene

A 9. osztályos tanulók a tanórán székkel támadt tanárára az egyik szolnoki iskolában - tudatta a főügyészség helyettes sajtószóvivője pénteken közleményben az MTI-vel.

2024. Április 24. 07:54, szerda | Kék hírek

Elfogtak egy öt éve körözött férfit Budapesten

Öt évig bujkált a hatóságok elől az a férfi, akit a Budapesti Rendőr-főkapitányság munkatársai a Nemzeti Védelmi Szolgálat (NVSZ) közreműködésével a XI. kerület egyik erdős részén fogtak el a múlt szerdán.

2024. Április 22. 10:09, hétfő | Kék hírek

Elfogtak három budapesti férfit, aki rendőrnek adta ki magát, úgy rabolt pénzt és drogot

A Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI) nyomozói elfogtak három budapesti férfit, aki rendőrnek adta ki magát és pénzt, valamint drogot rabolt.

2024. Április 22. 06:00, hétfő | Kék hírek

Elfogatóparancsot adtak ki a csütörtöki halálos hármas karambol ügyében

Elfogatóparancsot adtak ki a Ferihegyi úton történt halálos közlekedési baleset feltételezett okozója ellen, aki segítségnyújtás nélkül menekült el a helyszínről csütörtökön