Városlista
2024. május 5, vasárnap - Györgyi

Hírek

2011. Március 19. 07:29, szombat | Kék hírek
Forrás: HírTV

Félmilliós nyomravezetői díj – Ki hajította a kislányra a pezsgősüveget?

Félmilliós nyomravezetői díj – Ki hajította a kislányra a pezsgősüveget?

Félmillió forintra emelte a rendőrség a nyomravezetői díjat a március 7-én történt bűncselekmény ügyében, mikor egy ismeretlen személy egy pezsgősüveget ledobva, életveszélyesen megsebesített egy 11 éves kislányt Tatabányán – ér


A tatabányai városvezetés ajánlott fel negyedmillió forintos nyomravezetői díjat először az ügyben, ezt az összeget duplázta meg a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság.

Mint ismert, március 7-én délután történt az eset a tatabányai Mártírok útján, a 95-ös számú tízemeletes társasház előtt. A 11 éves gyermek a járdán sétálgatott, mikor a fejére zuhant egy pezsgősüveg. A kislány életveszélyes fejsérülést szenvedett. A mentők a tatabányai Szent Borbála Kórházba szállították, ahonnan súlyos állapota miatt a fővárosba vitték tovább.

A rendőrség életveszélyt okozó, gondatlanságból elkövetett testi sértés miatt indított nyomozást. Egy 170 centi magas, vékony testalkatú, sötét farmernadrágot, piros dzsekiszerű felsőt viselő személyt keresnek, akit többen láttak az esettel egy időben a ház tetején.

A nyomozás elősegítése érdekében felajánlott félmillió forint azt illeti, aki információkkal segít egyértelműen azonosítani a pezsgősüveget lehajító személyt. (pr)

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 03. 13:44, péntek | Kék hírek

Halálra verték azt a nőt, akinek a holttestét Aszódon találták meg

Rabszolgaként dolgoztatták és halálra verték azt a nőt, akinek a holttestét április 28-án találták meg járókelők Aszódon, az ügyben négy ember ellen indult eljárás

2024. Április 29. 17:26, hétfő | Kék hírek

Megszúrta tanulótársát egy lány a bőnyi Szent István Király Általános Iskolában

Megszúrta tanulótársát és súlyos sérülést okozott egy lány a bőnyi Szent István Király Általános Iskolában - közölte a Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányság hétfőn a police.hu oldalon.

2024. Április 27. 06:00, szombat | Kék hírek

Székkel támadt tanárára egy diák, vádat emeltek ellene

A 9. osztályos tanulók a tanórán székkel támadt tanárára az egyik szolnoki iskolában - tudatta a főügyészség helyettes sajtószóvivője pénteken közleményben az MTI-vel.

2024. Április 24. 07:54, szerda | Kék hírek

Elfogtak egy öt éve körözött férfit Budapesten

Öt évig bujkált a hatóságok elől az a férfi, akit a Budapesti Rendőr-főkapitányság munkatársai a Nemzeti Védelmi Szolgálat (NVSZ) közreműködésével a XI. kerület egyik erdős részén fogtak el a múlt szerdán.