Városlista
2024. április 28, vasárnap - Valéria

Hírek

2010. December 29. 07:29, szerda | Kék hírek
Forrás: HírTV

Fia hiánya miatt követte el a bűncselekményt

Fia hiánya miatt követte el a bűncselekményt

Hiányzott neki a fia, ezért betört egy élelmiszerboltba egy férfi hétfő éjszaka Kisbéren. A besurranó a kiérkező egyenruhásoknak azt mondta, már várta őket. Jelenleg őrizetben van.




A rendőrök hétfő éjszaka kapták rajta az 54 éves férfit betörés közben, a bolt riasztója ugyanis megszólalt. A járőrök a helyszínre érve észrevették, hogy az üzlet egyik ablakát betörték. Benéztek a lyukon, ekkor látták, hogy a fal mellé egy baltát támasztott le, és egy szatyorban különböző holmikat készített össze valaki. Egyikük ezután bemászott az üzletbe, mert azt gyanította, hogy a besurranó is bent van még. A boltban meg is találta a férfit, aki elmondta: már várta a rendőröket. Állítása szerint azért tört be a boltba, hogy fia után mehessen a börtönbe, aki – különösen az ünnepek alatt – nagyon hiányzott neki.

A férfi jelenleg őrizetben van – tájékoztatta a Független Hírügynökséget kedden Léber Gabriella, a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense. (pr)

FH

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 27. 06:00, szombat | Kék hírek

Székkel támadt tanárára egy diák, vádat emeltek ellene

A 9. osztályos tanulók a tanórán székkel támadt tanárára az egyik szolnoki iskolában - tudatta a főügyészség helyettes sajtószóvivője pénteken közleményben az MTI-vel.

2024. Április 24. 07:54, szerda | Kék hírek

Elfogtak egy öt éve körözött férfit Budapesten

Öt évig bujkált a hatóságok elől az a férfi, akit a Budapesti Rendőr-főkapitányság munkatársai a Nemzeti Védelmi Szolgálat (NVSZ) közreműködésével a XI. kerület egyik erdős részén fogtak el a múlt szerdán.

2024. Április 22. 10:09, hétfő | Kék hírek

Elfogtak három budapesti férfit, aki rendőrnek adta ki magát, úgy rabolt pénzt és drogot

A Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI) nyomozói elfogtak három budapesti férfit, aki rendőrnek adta ki magát és pénzt, valamint drogot rabolt.

2024. Április 22. 06:00, hétfő | Kék hírek

Elfogatóparancsot adtak ki a csütörtöki halálos hármas karambol ügyében

Elfogatóparancsot adtak ki a Ferihegyi úton történt halálos közlekedési baleset feltételezett okozója ellen, aki segítségnyújtás nélkül menekült el a helyszínről csütörtökön