Városlista
2024. május 4, szombat - Mónika

Hírek

2011. Július 28. 16:30, csütörtök | Helyi
Forrás: InfoGyőr

Finisben az ETO Nap - Videó

Finisben az ETO Nap - Videó

Teljes gőzzel készül az ETO FC gárdája a pénteki ETO Napra. A délután negyed négykor kezdődő programsorozat helyszíneit, a nagyszínpadot a kiszolgáló sátrakat már építik a stadionban.

Nem lesz hiány fociban sem, a Bayern All Star csapat ellen készülő öregfiúk válogatott is csúcsformában várja a bajorokat.

Finisébe fordultak az ETO Nap előkészületei. Készül az esti koncerteknek helyt adó nagyszínpad, valamint a látogatók ellátásáért felelős sátor város is az ETO Parkban, hangzott el a klub csütörtöki sajtótájékoztatóján.

A délután folyamán három meccset is végigszurkolhat a nagyérdemű, elsőként a Győri Közélet csapata mérkőzik meg a Média válogatottal. A győri gárdában, a többi között, pályára lép Lipovics Szilárd jegyző, Nagy Balázs színész és Horváth Péter a Révai Gimnázium igazgatója is. Nagy erőkkel készülnek az ETO öregfiúk is a Bayern All Star ellen.

A várható bajor verés után, a Haladás gárdáját fogadja az ETO NB I-es csapata. Csertői Aurél vezetőedző elmondta, a csapat célja egyértelműen a veretlenség megőrzése lesz a péntek esti találkozón.

 

 


 

Címkék: győri eto fc

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 03. 09:13, péntek | Helyi

Tízezrek az AHFSZ majálisán

Tízezrek látogattak el idén is az Audi Hungária Független Szakszervezet családi napjára.

2024. Május 03. 08:15, péntek | Helyi

Büntetőfékezés: „Csüccs vissza és menjél”

Vádat emelt a Győri Járási Ügyészség egy 38 éves férfival szemben, aki büntetőfékezéssel akart megoldani egy közlekedési konfliktust.

2024. Május 03. 07:11, péntek | Helyi

Ismét bringajelölés lesz Győrben

A kerékpárok speciális pasztával történő megjelölése a győri kerékpár tulajdonosok számára változatlanul ingyenes lesz – tájékoztat közösségi oldalán a Győr-Moson-Sopron vármegyei Rendőrség.

2024. Május 02. 09:13, csütörtök | Helyi

Ezüstérmesek lettek a győri hallgatók a regattaversenyen

Először szerveztek hazánkban ilyen jellegű megméretettést egyetemistáknak.