Városlista
2024. április 28, vasárnap - Valéria

Hírek

2012. Szeptember 28. 15:00, péntek | PR
Forrás: PR - Speedfit

FitBalance és minden ami sport!

FitBalance és minden ami sport!

Miről is szólt a nyár? Haverok, buli, fanta, rendezvények és sportesemények hihetetlen mennyiségben, nos ez tovább folytatódik. Ilyen lesz a győri Őszi-Családi Sportnap a Barátság parkban, ami most

Miről is szólt a nyár? Haverok, buli, fanta, rendezvények és sportesemények hihetetlen mennyiségben, nos ez tovább folytatódik. Ilyen lesz a győri Őszi-Családi Sportnap a Barátság parkban, ami most szombaton indul (2012. szeptember 29), 11 órai kezdettel. Amit különösen kiemelnék, hogy a SPEEDFIT Fitnesz és Szoláriom Stúdió edzői is képviselik magukat a színpadon Kránitz Bernadett 11:40-kor Kick-Boksz aerobikkal illetve Borbély Vica 13 órakor Capoeira aerobikkal, melyeken „mellékszereplőként” magam is fellépek. A részvétel kötelező J

/Rossz idő esetén a Móra Ferenc Általános Iskola és Középiskola biztosítja a helyszínt./

A sportesemények ezzel nem érnek véget, hamarosan kezdődik a FitBalance, ami Magyarország egyik vezető fitness, wellness illetve az egészséges életmód kedvelőinek egynapos egészség és mozgás fesztiválja, amely 2006 óta évente kétszer kerül megrendezésre. Első alkalommal Nemzeti Egészség és Fitness Fesztivál néven rendezték meg. A helyszínen egész pontosan 7 színpadon a legnevesebb hazai és külföldi partnerek tartottak eddig órákat – többek között Rubint Réka és Schobert Norbi- különböző óra típusokban. Ez idén sem lesz másképp.

Az Egészség-Mozgás-Életmód triumvirátusa újra fantasztikus programokkal lepi meg a közönséget, 2012.október 7.-én a Papp László Budapest Sportarénában 9 órai kezdettel. Az Arénában 5 színpadon folynak majd az események, fitness, aerobic, spinning, pilates, jóga, boksz és sok más izgalmas aktív program. Továbbá Czanik Balázs (aki mellesleg a mi tanácsunkra kipróbálta a SpeedFit-et) és csapata is színesíti a programot egy kis Capoeira aerobikkal, ahol a SPEEDFIT egyik edzője is képviseli magát, nevezetesen Borbély Éva!

A rendezvény további különlegessége, hogy a szakmai programokon túl, az aerobik és fitness órák mellett, olyan lehetőségeket kínáljon a látogatóknak, amelyek szorosan kapcsolódnak az egészséges életmódhoz, gyakorlati tanáccsal, prevenciós tevékenységekel és szűrőprogramokkal látják el az érdeklődőket. A Testépítő és Fitness Nemzetközi Kupa is részét képezi a programoknak, úgy gondolom érdemes ellátogatni.

Jegyek a Biotech Usa boltokban kaphatók!

Erőt egészséget mindenkinek, gyertek mozogni!

Vigh Domonkos
Fitness-testépítő és aerobic edző

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 27. 12:16, szombat | PR

Az év felelős foglalkoztatója a Jánosik Kft.

Év felelős foglalkoztatója díjat nyert a Jánosik és Társai Kft. a nagyvállalati kategóriában.

2024. Április 26. 10:14, péntek | PR

A legfontosabb tudnivalók bt. alapítás esetén

Az egyik legnépszerűbb cégforma Magyarországon a betéti társaság, más néven Bt.

2024. Április 22. 19:37, hétfő | PR

Indul a Nemzeti Faültetés Napja: Legyen Magyarország Európa legzöldebb országa!

2024. április 22-én, a Föld napján indítja útjára a 10 millió Fa országos közössége a Nemzeti Faültetés Napját

2024. Április 17. 09:09, szerda | PR

5 kerti dekorációs ötlet maximalistáknak

A jó idő megérkezése egyre többünket hajt ki a szabadba. A tavasz remek lehetőséget nyújt ahhoz, hogy új életet leheljünk a tél során elhanyagolt kertünkbe.