Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2016. Április 08. 09:39, péntek | Helyi
Forrás: AUDI ETO KC honlapja

Forgalmi rend változások, útlezárások a BL visszavágón

Forgalmi rend változások, útlezárások a BL visszavágón

A Győri Audi ETO KC – FTC-Rail Cargo Hungaria Bajnokok Ligája negyeddöntő visszavágó mérkőzés második felvonását kiemelt kockázatú találkozónak minősítette a Rendőrség.

Komoly változások lesznek az Audi Aréna Győr környékén a mérkőzés előtt és után - tudtuk meg a Győri AUDI ETO KC honlapján megjelent cikkből.

Nyomatékosan megkérünk minden meccsre érkezőt, hogy ne rutinból közlekedjenek, és a változó körülmények miatt kellő időben érkezzenek a találkozóra a nagyobb fennakadások elkerülése végett!

A változások:

A Tóth László utca az Állatkerti körforgalomtól egészen a felüljáró utáni parkolókig a gépjárműforgalom elől lezárásra kerül. A Kemping mögött parkolók ezúttal NEM használhatóak.
A Nagysándor József utca felől csak a Műjégpálya melletti füves, és az Állatkert előtti aszfaltos parkolók használhatóak.
Az Aranybérletes parkoló (P1) és a murvás parkoló (P2) csak két irányból, Likócs felől a Pesti úton keresztül valamint Győr felől a Mártírok útjáról érhető el.
A Győr felől érkező fogalom könnyebb áthaladása érdekében a Rendőrség kikapcsolja a jelzőlámpákat és rendőri forgalomirányítással engedi a forgalmat a következő kereszteződésekben:
Ipar út – Puskás Tivadar út
Ipar út – Nagysándor József utca
Ipar út – Mártírok útja
Megkérjük Önöket, hogy ezeken a helyeken fokozott figyelemmel közlekedjenek.

Kifejezetten javasoljuk minden meccsre érkezőnek az ETO Park ingyenes parkolójának használatát és az Audi Aréna Győr gyalogos megközelítését!

Felhívjuk a szurkolók figyelmét, hogy a mérkőzésre a bejutás a szokásosnál hosszabb ideig fog tartani, a kiemelt mérkőzéseken kötelező ruházat és csomag átvizsgálás miatt! Megkérünk minden szurkolót, hogy ennek tudatában a megszokottnál korábban, kellő időben érkezzenek az Audi Aréna Győr bejárataihoz.

Az Audi Aréna területére a mérkőzésre a Főbejáratnál található beléptetési pontokon (2), és a felüljáró mellett található Oldalsó bejáraton lehetséges érvényes jegy, illetve bérlet felmutatásával belépni. Más helyen a létesítménybe bejutni nem lehetséges.

Az Arénában a szektorok megközelítési rendje is változik:

Az R és Q szektorok lentről, az E szektor felől közelíthetők meg. A C szektorba pedig csak a sarokbejáraton keresztül lehet bemenni.Felhívjuk a mozgáskorlátozottak, és az őket a helyszínre szállítók figyelmét, hogy részükre a behajtás a Tóth László utca Állatkert felőli végén lehetséges. Mozgáskorlátozottakat szállító gépjárművek megállhatnak az Audi Aréna főbejárata előtt a mozgáskorlátozottak kiszállása idejéig, de parkolni a szállító járművekkel nincs mód!

A lezárások miatt a 8-as helyi busz útvonala módosul, a járat 15:00-tól kihagyja a Kiskúti út - Stadion utca - Xantus János állatkert - műjégpálya és az AUDI Aréna Győr megállóhelyeket egészen 20:00-ig. Aki a 8-as busszal érkezik a mérkőzésre az Ipar utca, Kiskúti út, illetve a Likócsi híd megállóhelyet használhatják.

Vendégszurkolók figyelmébe ajánljuk:
A szervezett busszal érkezőket a rendőrség vezeti be a buszparkolóba.
Az autópályáról letérve az M19-es gyorsforgalmi úton a Győrszentiváni pihenőhelynél lehet gyülekezni a gépjárművel érkező vendégszurkolóknak, ők rendőri felvezetéssel jutnak be a vendégparkolóba! Az egyénileg érkező vendégszurkolók kizárólag az Állatkert előtti körforgalomnál léphetnek be a Tóth László útra, ahol a rendőrség vezeti őket a vendégparkolóba!
Megkérjük a vendégszurkolókat, hogy gépjárműveikkel a vendégparkolóba érkezzenek!

A vendégszektorokat (P, O és D szektorok) csak egy irányból, az Aréna oldalában lévő, Vendég bejáraton (4) lehet megközelíteni.

Köszönjük szurkolóink megértését és türelmét!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 27. 09:13, szombat | Helyi

Bejárná Miklósa Erikával a pannonhalmi bazilikát?

Olyan tárlatvezetés-sorozatot szerveztek, ahol egy-egy bencés szerzetessel és egy ismert és elismert tekintéllyel lehet bejárni a bazilikát.

2024. Április 27. 08:12, szombat | Helyi

Elkapták a győri pikóbárót

A rendőrség információi szerint az 55 éves győri férfi a megyénk egyik legismertebb kábítószer-kereskedője volt.

2024. Április 27. 08:02, szombat | Helyi

2024. Április 27. 07:12, szombat | Helyi

10 millió fa a Földért

Április 22-e, a Föld napja alkalmából Nemzeti Faültetési Napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet országos közössége.