Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2018. Augusztus 27. 07:04, hétfő | Bulvár

Forgatás közben lepték meg Szőke Zoltánt

Forgatás közben lepték meg Szőke Zoltánt

Szőke Zoltánt most először köszöntötték fel a stúdióban, hiszen a születésnapja a nyári szünetre esik, de a kerek évforduló alkalmából most az egész stáb meggratulálta.

Szőke Zoltán nemrég lett 50 éves. Ez alkalomból a kollégái különleges meglepetést szerveztek neki. A Barátok közt stúdiójában egy jelenet forgatása közben köszöntötték fel. Ami a legjobban meghatotta a színészt az az volt, hogy a kollégái és a családja együtt készültek a meglepetésre.

“Egy jelenetben voltunk épp, és annyira jól sikerült eltitkolnia a stábnak, hogy mit terveznek, hogy először fel sem fogtam, mi történik. Nagyon megható volt, még a lábam is remegett” – mesélte a Borsnak Szőke Zoltán, aki szerint jó érzés 50 évesnek lenni. “Több barátom is elmúlt már 50 éves, mondták, hogy ilyenkor kezdődik igazán egy férfi élete, persze régebben nem hittem nekik” – mondta a színész.

Forrás: nlcafe.hu; borsonline.hu

Képek: RTL KLUB

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.