Városlista
2024. május 4, szombat - Mónika

Hírek

2011. Április 05. 14:49, kedd | Bulvár
Forrás: Story Online

Furcsa ruhában ment férjhez a szőkeség

Furcsa ruhában ment férjhez a szőkeség

Bár Reese Witherspoon nem szereti, ha még mindig Dr. Szösziként emlegetik, belőle sem tűnt el a diplomás Barbie baba karaktere: ugyanis rózsaszín menyasszonyi ruhában ment férjhez.

Második házasságának második hetén visszatért Reese Witherspoon a szokásos sztáréletvitelhez. Már forgat, túl van egy díjátadón, és ma két magazin címlapján is ott mosolyog. A People és a Hello! legújabb számai azonban igencsak különlegesek. A kiadványok fotósai ugyanis jelen lehettek Reese, a múlt hónap utolsó szombatján tartott lagziján, és ha már ott voltak, akkor kattintgattak is szorgalmasan. Így az egész világ megtekintheti, hogy miként állt második alkalommal az oltár elé a bájos színésznő - egy nem mindennapi pink ruhában.

Reese a fehéret túlzásnak tartotta, hiszen kétgyermekes anyaként az ártatlanság már tágan értelmezve sem illik rá, így egy világos, és vidám színt keresett helyette. A választása pedig a rózsaszínre esett, mert a korábban említett kritériumok mellett még egyedi is, amit nem sokan fognak utánozni. Bár, ha egy kicsit kutakodik (az akkor még csak) vőlegénye, Jim Toth gyökerei után, akkor vérbeli magyar népviseletbe is öltözködhetett volna a nagy napon.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 04. 06:00, szombat | Bulvár

Kövér László az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta

Khálid bin Hilál Al-Máváli sejket, az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta Kövér László, az Országgyűlés elnöke az Országházban - közölte az Országgyűlés Sajtóirodája pénteken az MTI-vel.

2024. Április 30. 13:40, kedd | Bulvár

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a NAV oldalán

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) oldalán.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.