Városlista
2024. május 5, vasárnap - Györgyi

Hírek

2011. Március 23. 07:53, szerda | Bulvár
Forrás: NapiászOnline

Gálvölgyi János utálja a celebeket?

Gálvölgyi János utálja a celebeket?

Valószínűleg kevés olyan embert találni, akinek nincs kialakult véleménye a hazai feltörekvő celebekről, de a Gálvölgyi Show legutolsó adása többeknél is kiverte a biztosítékot. Gálvölgyi János kollégája, Jáksó László szerint a

Annak ellenére, hogy egyre többen képviselik a művészi értékeket és vallják, hirdetik annak fontosságát, a kereskedelmi csatornák ontják magukból a feltörekvő sztárocskákat. Persze ezzel alapvetően semmi baj nincs, hiszen eddig is megfért a két tábor egymás mellett békében. Az utóbbi időben azonban egyre nagyobb és szélsőségesebb méreteket ölt a könnyen jött, könnyen ment celebek fricskázása, hol vicces, hol pedig már sértő, felháborító formában.

A Gálvölgyi János által fémjelzett Gálvölgyi Show egyik alap témája természetesen legutóbb sem lehetett más, mint a Való Világból és Barátok köztből kiszabadult, vagy éppen beszabadult „művészek”, akik remek felületet biztosítanak arra, hogy a fricska érvényesülni tudjon. Persze szokták mondani, csak azt lehet kifigurázni, akinek van személyisége, de mindenki döntse el magában, hogy ezek a viccek még jópofák, vagy már túllépnek azon a bizonyos határon.

A témával kapcsolatban természetesen megpróbáltuk magát Gálvölgyi Jánost is megkérdezni, aki udvariasan közölte kollégánkkal, hogy nem kíván nyilatkozni a témáról.

Gálvölgyi János Heti Hetesbeli kollégájának, Jáksó Lászlónak is kialakult véleménye van a feltörekvő celebekről, de mint mondja, elférnek ebben a szakmában ők is.

„Én a legliberálisabb elme vagyok ebben a témában. Szerintem elférnek ebben a szakmában, arról nem is beszélve, hogy a közönség dönt. Nem mindenki alkalmas erre, mert nagy a nyomás. Nem mindenki bírja azt, hogy az életét végigkövetik fotósok, újságírók, akik állandóan hívogatják őket. Nagy a lemorzsolódási százalék, és ha az élet már meglengette ezt a lehetőséget valaki előtt, akkor vagy sikeres lesz és tud vele élni, vagy elköveti azokat a hibákat, amiket valószínűleg el kell követnie"

"Én annyi kiégett embert látok ebben a szakmában, hogy szerintem jó ötlet lenne a showbizniszben dolgozókat folyamatosan pszichológushoz járatni. Mert ez nem egy természetes állapot.

Egyszer Vitray Tamást kérdeztem, hogy milyennek kell lenni a képernyőn, természetesnek vagy játszani kell. Ő azt mondta, hogy akkor lehet jó egy képernyős, ha megmarad a természetessége is, de ugye egy műsorvezető nem engedheti meg magának, hogy a mondatok között dadogjon vagy Ő-zzön, mert az hülyén mutat.

Ebben a szakmában teljesen átformálódnak az emberek, és ha nem jön be nekik, akkor azt is érezhetik, hogy ezt az egészet elvették tőlük. Azt szoktam mondani, hogy legyen híres, ha az akar lenni, én ezt nem irigylem senkitől.” – fejtette ki Jáksó László a NapiászOnline-nak.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 04. 06:00, szombat | Bulvár

Kövér László az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta

Khálid bin Hilál Al-Máváli sejket, az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta Kövér László, az Országgyűlés elnöke az Országházban - közölte az Országgyűlés Sajtóirodája pénteken az MTI-vel.

2024. Április 30. 13:40, kedd | Bulvár

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a NAV oldalán

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) oldalán.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.