Városlista
2024. április 28, vasárnap - Valéria

Hírek

2012. Május 31. 08:25, csütörtök | Helyi sport
Forrás: eto.hu

Gólkirálynő: Németh Loretta

Gólkirálynő: Németh Loretta

Bár a lány U17-es bajnokságból a Szeged - Nyírség mérkőzést csak júnus 30-án játszák le a csapatok, tulajdonképpen először az ETO korosztályos csapatait tekintve az ifjú hölgyek pontvadászata ért véget.

A Győri ETO remek tavaszi szerepléssel a negyedik helyet szerezte meg, amelyből oroszlánrészt vállalt Németh Loretta. Válogatott játékosunk 37 góllal a bajnokság gólkirálynője is lett, ami 20 mérkőzésen bravúros teljesítmény. Loretta nevét különösen Nagypáliban jegyezhették fel, ahol 7-szer is betalált az ellenfél kapujába, 13 olyan mérkőzés volt, ahol volt oka a gólörömre. Most, hogy befejeződnek a bajnokságok, bemutatjuk majd valamennyi csapat legjobbjait és az edzők is értékelni fognak, előzetesen idézzük fel azt a riportot, amit a hét játékosaként készítettünk még az ősszel a kitűnő játékossal, akinek ezúton is gratulálunk a gólkirálynői címhez.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 28. 09:13, vasárnap | Helyi

Fontos változás jön az otthonfelújítási programban

Megváltozik az otthonfelújítási program egyik fontos kritériuma.

2024. Április 28. 09:04, vasárnap | Belföld

Az ötös lottó nyerőszámai

A televízióban közvetített számsorsoláson az alábbi nyerőszámokat húzták ki szombaton az ötös lottón:

2024. Április 28. 09:02, vasárnap | Sport

Diósgyőri döntetlenjével a Kecskemét is biztos bennmaradó

A Diósgyőr gól nélküli döntetlent játszott a vendég Kecskeméttel a labdarúgó OTP Bank Liga 30. fordulójának szombati játéknapján.

2024. Április 28. 08:59, vasárnap | Külföld

Épületek tucatjai semmisültek meg a tornádókban az Egyesült Államok középső részén

Többen megsérültek és lakóépületek tucatjai semmisültek meg az Egyesült Államok középső részén tomboló tornádókban - derült ki a helyi idő szerint szombat reggeli összegzésekből.