Városlista
2024. május 26, vasárnap - Fülöp

Hírek

2013. December 21. 12:50, szombat | Helyi sport
Forrás: MTI

Görbicz Anita és Tomori Zsuzsanna jelölt az év női kézilabdázója címre

Görbicz Anita és Tomori Zsuzsanna jelölt az év női kézilabdázója címre

Görbicz Anita és Tomori Zsuzsanna, a Győri Audi ETO KC, illetve az FTC-Rail Cargo Hungaria játékosa is jelölt az év legjobb női kézilabdázója címre.

A megméretést a handball-planet.com szaklap szervezi, szavazni január 5-ig lehet. A szakmai zsűri posztonként három játékost nevezett meg, Görbicz az irányítók, Tomori pedig a balátlövők között került fel a szűk listára.A Bajnokok Ligája-győztes győri csapatból további három játékos - a norvég Katrine Lunde a kapusok, a montenegrói Katarina Bulatovic a jobbátlövők, a norvég Heidi Löke pedig a beállók között - érintett, így ez az együttes "adja" a legtöbb jelöltet.

A férfiak december elején zárult versengésében Nagy László lett a legjobb jobbátlövő, összesítésben pedig a második helyen végzett az elsősorban irányítóként játszó horvát Domagoj Duvnjak mögött.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 26. 09:13, vasárnap | Helyi

Nyit a felújított csornai termálfürdő!

Június elsején nyit a Diadém Csornai Termálfürdő. A nyitórendezvényre minden korosztály számára színes programokkal készülnek a szervezők, lesz óriásbuborék show, lufihajtogatás, táncoktatás, jóga és bűvész show is.

2024. Május 26. 09:06, vasárnap | Kék hírek

Főügyészség: szülei után egy rendőrt is meg akart ölni a pénteken elfogott férfi

Elfogásakor a vele szemben intézkedő rendőrt is meg akarta ölni az a férfi, aki május 24-dikét megelőző napokban megölte idős szüleit Budapesten, IV. kerületi lakásukban

2024. Május 26. 09:05, vasárnap | Belföld

Az ötös lottó nyerőszámai és nyereményei

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 21. héten megtartott ötös lottó és Joker számsorsoláson a következő számokat húzták ki:

2024. Május 26. 09:03, vasárnap | Külföld

Az Egyesült Államok visszafogottságra kérte Kínát a Tajvan közelében indított hadgyakorlat kapcsán

Az Egyesült Államok a Tajvan közelében indított hadgyakorlatának korlátozására sürgette a kínai haderőt szombaton, amely a katonai műveleteket az új tajvani elnök beiktatását követően indította.