Városlista
2024. május 7, kedd - Gizella

Hírek

2012. Január 16. 09:40, hétfő | Helyi
Forrás: MTI

Gundel Takács kapta Győrben a 2011 médiaszemélyiségének járó elismerést

Gundel Takács kapta Győrben a 2011 médiaszemélyiségének járó elismerést

Győrben rendezték meg január 14-én a kilencedik Médiabált, ahol újságírók titkos szavazatai alapján a 2011. Médiaszemélyisége díjat Gundel Takács Gábor kapta.

A Médiabált a Kisalföld napilap újságíróinak, szerkesztőinek kezdeményezésére, a helyi sajtó összefogásával kilenc éve rendezték meg először. Azóta a bál az ország legnagyobb társasági összejövetelévé vált.

Hagyományok szerint a gazdasági szféra, a művészvilág és a média munkatársainak összejövetele előtt választják meg az előző év médiaszemélyiségét, amelyet a Széchenyi István Egyetem bálteremmé varázsolt sportcsarnokában adnak át. Eddig ezt a díjat, többek között, Geszti Péter, Friderikusz Sándor, Vágó István, Szellő István, D. Tóth Kriszta is megkapta.

Idén a bál a 145 évvel ezelőtt megtörtént Kiegyezésre, az aranykorszak kezdetére emlékezett. A győri eseményen nem csak a színpadon voltak sztárok. A nézőtéren ott ült Papadimitriu Athina, Charlie, és a fellépése előtt Balázs Klári, Korda György, Gönczi Gábor, Tóth Gabi. A helyi sajtó nevében Szammer István, a Lapcom ügyvezetője, az ország legnagyobb báljának helyet adó város nevében Borkai Zsolt polgármester, az országos sajtó képviseletében pedig Cserháti Ágnes, a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap szóvivője és kommunikációs igazgatóhelyettese köszöntötte a megjelenteket. A jótékony bál célja, hogy segítsen fiatal pályakezdő, és támogasson életutat bejárt idősebb médiamunkásokat.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 07. 09:13, kedd | Helyi

Győr legcsodásabb nőjét keresik

A köztünk élő hétköznapi, ám kivételes személyiségeket akarják megtalálni.

2024. Május 07. 08:11, kedd | Helyi

Szenzációsak a nyúliak! – 300 méterrel hosszabb lett a palacsintakígyó, mint azt tervezték

Palacsintagilisztának tűnik már csak az eredeti cél. 410 méter hosszú palacsintát akartak tekerni eredetileg Nyúlon, de annyira belendültek, hogy meg sem álltak 740 méterig.

2024. Május 07. 07:11, kedd | Helyi

Másként érettségiztek magyarból a diákok

Magyar nyelv és irodalomból érettségiztek tegnap a diákok.

2024. Május 06. 09:11, hétfő | Helyi

Pannonhalmi polgármester: Szerintem nincs kapcsolat a két szoborrongálás között

Az utóbbi időben egymást érik a szoborrongálások a környéken. Közös metszet: Radnóti.