Városlista
2024. április 28, vasárnap - Valéria

Hírek

2010. Augusztus 23. 07:55, hétfő | Helyi
Forrás: Nyugathír

Gyengélkedés? Házigazdaként pontot mentett az MTK ellen a győri légióscsapat

Gyengélkedés? Házigazdaként pontot mentett az MTK ellen a győri légióscsapat

A Győri ETO 1-1-es döntetlent játszott hazai pályán az MTK-val a labdarúgó NB I negyedik fordulójának záró mérkőzésén. Kanta József a vendégeknek szerzett vezetést a

Az ETO kezdőjében több olyan játékos is lehetőséget kapott, akik eddig kevesebbszer szerepeltek, ami érződött is a zöldmezesek első percekbeli játékán, ugyanis az első félidő első felében rengeteg labdát adott el Pintér Attila együttese.
rdekes, hogy az amúgy bevállalósan" játszó MTK épp akkor szerzett vezetést, amikor a győriek egyre inkább rátaláltak játékukra, és többször sikerült megbontaniuk a kék-fehérek védekezését a széleken.
Kanta József szerzett labdát, kényszerítőzött Vadnai Dániellel, majd ismét játékostársát hozta játékba a bal oldalon, ő másodszor is pontosan passzolt vissza, az irányító pedig 10 méterről okosan kilőtte a bal alsót. 0-1
Az MTK hasonló, rövidpasszos támadásokkal próbálta megzavarni ellenfelét - Pál András elfutásai és Kanta betörései okozták a legnagyobb gondot a győrieknek -, de a gól után váltott Pintér Attila, és Ceolin beállításával megszűnt az ETO egyoldalúsága".
Az első félidő végének nagy helyzeteit - elsősorban George Ganugrava kapufáját -, még megúszta a fővárosi csapat, de fordulás után nagyon agresszíven jött ki az ETO a pályára, ennek megfelelően teljesen a kapuja elé szegezte az MTK-t, és ki is egyenlített.
A 48. percben Ceolin hagyta maga mögött a jobb oldalon Vadnait, remekül tekert középre, ahol az érkező Nikola Trajkovicsról lemaradtak a védők, ő pedig a bal alsó sarokba fejelt. 1-1
A Győr hiába nyomott szinte végig a folytatásban, az MTK nagyon veszélyesen kontrázott, így érthetően hátul is figyelnie kellett a kisalföldi csapatnak. Ganugrava másodszor is a felső lécet találta el, a szerencse sem állt a hazaiak mellé, anélkül pedig ma nem tudtak nyerni.

LABDARG NB I 4. FORDUL
Győri ETO-MTK Budapest 1-1 (Trajkovics 48., ill. Kanta J. 29.)


Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 28. 09:13, vasárnap | Helyi

Fontos változás jön az otthonfelújítási programban

Megváltozik az otthonfelújítási program egyik fontos kritériuma.

2024. Április 28. 08:10, vasárnap | Helyi

Szent Flórián nap – Nyitott szertárkapuk napja Győrszentivánon

A Nyitott Szertárkapuk Napjára különleges programmal készül a Győrszentiváni Önkéntes Tűzoltó Egyesület.

2024. Április 28. 07:15, vasárnap | Helyi

Eddig ötezren tudták csökkenteni áramszámlájukat napenergia segítségével

Már több mint 5000 nyertes van a Napenergia Plusz programban.

2024. Április 27. 09:13, szombat | Helyi

Bejárná Miklósa Erikával a pannonhalmi bazilikát?

Olyan tárlatvezetés-sorozatot szerveztek, ahol egy-egy bencés szerzetessel és egy ismert és elismert tekintéllyel lehet bejárni a bazilikát.