Városlista
2019. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2010. Február 05. 08:40, péntek | Bulvár
Forrás: Story Online

Gyermektelen házaspár fogadta örökbe BB Évi kisebbik fiát

Gyermektelen házaspár fogadta örökbe BB Évi kisebbik fiát

Szerető és gondoskodó anyja és apja van immár BB Évi pici fiának! A fekete hajú, kék szemű kisgyerek igazi otthonra lelt végre. Természetesen nem Manónak, nem is Marcellnek szólítják már a kisbabát, ahogyan szülőanyja nevezte.

Az újdonsült szülők - akiket a rengeteg jelentkező közül a legnagyobb körültekintéssel kiválasztottak - a Párkányi családnévről sem tudhatnak. A fiúcskát ugyanis titkosan adták örökbe, egyedül így lehet esélye a normális életre. Ne mutogathassanak rá, hogy ő a hányatott sorsú BB Évi gyereke, akinek az apja is ismeretlen. Szigorú a szabály: mivel Évi írásban lemondott róla, ezért ő sem hallhat ezután kisebbik fiáról.

Egyszer volt, tán így volt... Manó - mi továbbra is szólítsuk csak így - új családja nem is álmodott már arról, hogy ilyen gyönyörű karácsonyuk lesz! Mert bizonyára az a néhány nap volt a negyvenes éveiben járó feleség és férj eddigi legszebb ünnepe. Lám, nem hiába fohászkodtak, oly sok csalódás és kudarc, oly hosszú várakozás után teljesült a vágyuk, s beköltözött valaki hozzájuk az esztendőkkel ezelőtt ajándékba kapott bölcsőbe...

A megható történet folytatása a legfrissebb Storyban!


Ezek érdekelhetnek még

2019. Április 18. 18:30, csütörtök | Bulvár

A Disney ötmillió dollárral támogatja a Notre-Dame újjáépítését

A Walt Disney vállalat ötmillió dollárt (1,4 milliárd forintot) adományoz a tűzvészben súlyosan megrongálódott 850 éves párizsi Notre-Dame újjáépítésére.

2019. Április 17. 18:01, szerda | Bulvár

Két éve az utcán élt az RTL Klub képernyőse, Kevin

Továbbra is a menhelyi kutyák ügye mellett kampányol Kevin.

2019. Április 17. 17:20, szerda | Bulvár

A Barátok közt sztárja is az Országos Gyermekszépségverseny zsűrijében

Idén második alkalommal rendezték meg az Országos Gyermekszépségversenyt Budapesten. A zsűriben Szick Petra szépségkirálynő, Záhorszki Dominika modell és Gombos Krisztián- a Barátok közt Szilágyi Oszkárja foglaltak helyet.

2019. Április 16. 08:50, kedd | Bulvár

A szárazföldtől 220 kilométerre mentettek ki egy kutyát a tengerből Thaiföldön

A thaiföldi partoktól mintegy 220 kilométerre mentettek ki egy kutyát a tengerből egy tengeri olajfúrótorony munkásai - írja honlapján a BBC, amely fotókkal számol be a pénteken történt szokatlan eseményről.