Városlista
2024. május 3, péntek - Tímea

Hírek

2012. Június 17. 09:00, vasárnap | Helyi
Forrás: Warga Krisztina

Győr és az ország királynője, Cserháti Tamara

Győr és az ország királynője, Cserháti Tamara

Cserháti Tamarával, a Miss World Hungary nyertesével beszélgettünk. Szerelemről, a hirtelen jött hírnévről és félelmeiről is nyilatkozott az infoGyőr portáljának.

- Nagy büszkesége vagy Győrnek, honnan vezetett az út a Miss World Hungary címig?

- Pár évvel ezelőtt, pontosan 2009-ben vettem részt az első szépségversenyen, a Miss Tini Hungaryn, amit sikerült megnyernem. Ez adott bátorságot ahhoz, hogy kipróbáljam magam a felnőtt kategóriában is. Azóta leérettségiztem és fel is vettek az egyetemre, így most éreztem az idejét, hogy jelentkezzek A Szépségkirálynőbe.

- Mit tartasz a szakma, pozitív és negatív oldalának?

- Rengeteg tapasztalatot szereztem a felkészítő hét alatt, számos szakemberrel dolgoztunk együtt. Tanultunk járástechnikát, kommunikációs tréningen vettünk részt, pszichológus segített nekünk, hogy miként készüljünk fel lelkileg a versenyre. Nagyon sok táncpróbánk volt, illetve jó-néhány praktikát sajátítottunk el Zsidró Tamástól. Ezeket a tapasztalatokat mindenképpen a szakma pozitív oldalának mondanám. A negatív részét egyelőre még nem tapasztaltam meg...


- Ki számodra a példakép?

- Az édesanyám, aki maximálisan támogat.

- Mi a helyzet a szerelemmel?

- Három éve vagyunk együtt a párommal, aki eleinte ódzkodott a versenytől és, hogy ennyire szem előtt leszek a TV2 képernyőjén, de amikor látta rajtam mennyire szeretném ezt és milyen jól éreztem magam a felkészítő tábor során, azóta teljes mértékben kiáll mellettem és támogat.

- Hogy viseled a hírnév velejáróit?

- Kicsit fárasztó, az életem rendesen megváltozott. Folyamatosan ingázom Győr és Budapest között, interjúkra járok, felkéréseknek teszek eleget. Viszont amellett, hogy ez fárasztó, élvezem is!

-Milyen visszajelzéseket kapsz?

- Nagyon sok emailt kapok, gratulációkat. Nemrég voltam Győrben egy rendezvényen, ahol többen is felismertek és gratuláltak.


- Most a felkészülés a nemzetközi megmérettetésre, ám ezt követően, mik a további terveid?

- Mindenképpen folytatom a tanulást, illetve szeretnék eleget tenni minden megkeresésnek, felkérésnek. Örülnék, ha minél több fotós felkérést is kapnék és természetesen szeretnék a világversenyen is jól teljesíteni, emellett pedig az általam választott jótékonysági ügyet maximálisan támogatni. Jelenleg ezek a tervek.

- Nem tartasz a hírnév negatív oldalától, gondolok a bulvársajtóra?

- Szerintem ez csak hozzáállás kérdése. Nincs mit takargatnom, nincsenek titkaim ,nyitott vagyok, így nincs félnivalóm a bulvártól sem.

Fotó: tv2

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 03. 09:13, péntek | Helyi

Tízezrek az AHFSZ majálisán

Tízezrek látogattak el idén is az Audi Hungária Független Szakszervezet családi napjára.

2024. Május 03. 08:15, péntek | Helyi

Büntetőfékezés: „Csüccs vissza és menjél”

Vádat emelt a Győri Járási Ügyészség egy 38 éves férfival szemben, aki büntetőfékezéssel akart megoldani egy közlekedési konfliktust.

2024. Május 03. 07:11, péntek | Helyi

Ismét bringajelölés lesz Győrben

A kerékpárok speciális pasztával történő megjelölése a győri kerékpár tulajdonosok számára változatlanul ingyenes lesz – tájékoztat közösségi oldalán a Győr-Moson-Sopron vármegyei Rendőrség.

2024. Május 02. 09:13, csütörtök | Helyi

Ezüstérmesek lettek a győri hallgatók a regattaversenyen

Először szerveztek hazánkban ilyen jellegű megméretettést egyetemistáknak.