Városlista
2024. április 28, vasárnap - Valéria

Hírek

2016. Június 20. 12:48, hétfő | Helyi
Forrás: Győr-Moson-Sopron Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság

Győr-Moson-Sopron Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság: A 24. hét eseményei

Győr-Moson-Sopron Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság: A 24. hét eseményei

Győr-Moson-Sopron megyében az elmúlt héten negyvenkét eseményhez vonultak a hivatásos tűzoltó egységek. A tűzesetek és műszaki mentések során tizenkilencen megsérültek, egy ember életét vesztette

Két kamion ütközött össze az M15-ös autóúton, az 1-es főúti csomópont közelében Hegyeshalomnál június 13-án hétfőn, kora délelőtt. Az egyik kamion vezetőjét a mosonmagyaróvári és a lébényi hivatásos tűzoltók szabadították ki a járművéből, majd átadták a mentőknek. A sérültet mentőhelikopterrel szállították el a helyszínről. A másik kamion vezetője is megsérült, őt a mentők kórházba szállították. Az egyik kamion autóalkatrészeket, a másik dinnyét szállított. Az ütközés következtében a szállított dinnye az útra borult. A mentés és a burkolat letisztításának idejére az érintett útszakaszt lezárták a hatóságok.

Szerdán kora hajnalban a mosonmagyaróvári hivatásos tűzoltókat a 86-os számú főút újrónafői elágazásához riasztották, ahol egy személygépkocsi felborult. A tűzoltók a járművet a kerekeire állították, majd megszüntették a forgalmi akadályt. Az autóban ülő sofőr a baleset következtében megsérült, ezért őt a mentők kórházba szállították.

A csornai hivatásos tűzoltókat szerdán reggel Csornára a Bartók Béla útra riasztották, ahol két személyautó ütközött. A tűzoltók áramtalanították a járműveket, majd a helyszínelés után megszüntették a forgalmi akadályt. A balesetben egy ember megsérült őt a mentők kórházba szállították.

Összeütközött három személyautó csütörtök délelőtt a Gönyű és Nagyszentjános közötti úton. A balesethez Győrből riasztották a hivatásos tűzoltókat, akik áramtalanították a járműveket. Az eset során egy ember életét vesztette. A helyszínelési és műszaki mentési munkálatok idejére az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták a hatóságok.

Pénteken este árokba hajtott, majd az úttest közepén állt meg egy személyautó a Sopront és Balfot összekötő úton. A soproni hivatásos tűzoltók áramtalanították a járművet. A balesetben egy ember megsérült, őt a mentők kórházba szállították.

Szombaton délután motorossal ütközött egy személyautó a 150-es főúton Rajka és Bezenye között. A baleset következtében a motorkerékpár vezetője megsérült. A helyszínre vonuló mosonmagyaróvári hivatásos tűzoltók áramtalanították a járműveket, valamint megszüntették a forgalmi akadályt a rendőrségi helyszínelés után

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 28. 09:13, vasárnap | Helyi

Fontos változás jön az otthonfelújítási programban

Megváltozik az otthonfelújítási program egyik fontos kritériuma.

2024. Április 28. 08:10, vasárnap | Helyi

Szent Flórián nap – Nyitott szertárkapuk napja Győrszentivánon

A Nyitott Szertárkapuk Napjára különleges programmal készül a Győrszentiváni Önkéntes Tűzoltó Egyesület.

2024. Április 28. 07:15, vasárnap | Helyi

Eddig ötezren tudták csökkenteni áramszámlájukat napenergia segítségével

Már több mint 5000 nyertes van a Napenergia Plusz programban.

2024. Április 27. 09:13, szombat | Helyi

Bejárná Miklósa Erikával a pannonhalmi bazilikát?

Olyan tárlatvezetés-sorozatot szerveztek, ahol egy-egy bencés szerzetessel és egy ismert és elismert tekintéllyel lehet bejárni a bazilikát.