Városlista
2024. május 5, vasárnap - Györgyi

Hírek

2016. Július 04. 13:37, hétfő | Helyi
Forrás: Győr-Moson-Sopron Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság

Győr-Moson-Sopron Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság: A 26. hét eseményei

Győr-Moson-Sopron Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság: A 26. hét eseményei

yőr-Moson-Sopron megyében az elmúlt héten hatvanöt eseményhez vonultak a hivatásos tűzoltó egységek. A tűzesetek és műszaki mentések során összesen tizenheten sérültek meg.

Kedd délután két személyautó és egy teherkocsi karambolozott a 85-ös főúton, Nagycenk belterületén. Sopronból a hivatásos, Nagycenkről az önkéntes tűzoltók vonultak a balesethez, áramtalanították a járműveket, majd a helyszínelés után megszüntették a forgalmi akadályt. A balesetben nem sérült meg senki.

Szerda este kidöntött egy villanyoszlopot egy személyautó a soproni Újteleki úton. A helyi hivatásos tűzoltók áramtalanították a járművet és az áramszolgáltató szakembereit kérték a helyszínre. A járművezetőt a mentők kórházba szállították.

Csütörtökön éjjel lesodródott az úttestről és az út menti árokba csapódott egy személyautó az 1-es főút Kimle és Öttevény közötti szakaszán. A balesethez a lébényi katasztrófavédelmi őrs hivatásos tűzoltói és a kimlei önkéntes tűzoltók vonultak, akik áramtalanították a járművet. Az eset során egy ember megsérült, őt a mentők kórházba szállították.

Péntek éjjel az M1-es autópálya 140-es kilométerszelvényénél árokba hajtott és felborult egy tehergépkocsi. A teherautóban ketten utaztak, mindketten megsérültek, őket a mentők ellátták. A lébényi hivatásos tűzoltók áramtalanították a járművet.

Frontálisan ütközött két személyautó vasárnap este Hegykőn. Az ütközés következtében az egyik autó az árokba borult, a másik az úttesten maradt. A balesetben öten megsérültek, kettejüket a soproni hivatásos tűzoltók és a hegykői önkéntes tűzoltó egyesület tagjai szabadították ki a jármű roncsai közül. A műszaki mentés és helyszínelés idejére az érintett útszakaszt lezárták.

Címkék: baleset, karambol

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 04. 09:17, szombat | Helyi

Kincsem, a kisbéri csodakanca: szülőföldjéről indul vándorkiállítás

A kisbériek büszkék arra, hogy Kincsem Kisbéren fogant, és itt is fejezte be pályafutását.

2024. Május 04. 08:14, szombat | Helyi

Színművészek hívták fel a figyelmet a menhelyi állatokra

A győri állatmenhelyre látogattak a Pincérfrakk utcai cicák című előadás alkotói.

2024. Május 04. 07:15, szombat | Helyi

Ha lopástól félti a biciklijét, kenesse le a rendőrökkel!

Különleges lopásgátló módszert vet be a győri rendőrség: speciális pasztával kenik be a kerékpárokat. Az eljárás mikéntjéről a helyi rendőrség sajtóosztályát kérdeztük.

2024. Május 03. 09:13, péntek | Helyi

Tízezrek az AHFSZ majálisán

Tízezrek látogattak el idén is az Audi Hungária Független Szakszervezet családi napjára.