Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2018. Április 25. 20:00, szerda | Helyi

Győrből a nagyvilágba

Győrből a nagyvilágba

A Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara kereskedelmi tagozata „Győrből a nagyvilágba” címmel új rendezvénysorozatot indított, melynek első eseményét kedden, kávéházi hangulatban rendezték meg.

A kamarai székház kiváló konferencia helyszínén, Győri kötősédű, Győrből elszármazott sikeres emberekkel, prominens személyekkel szerveznek pódiumbeszélgetéseket.

"A kultúra és a gazdaság összefonódására épül a programsorozat." – hívta fel a figyelmet Obertolné Horváth Tímea a kamarai Kereskedelmi tagozat elnökségi tagja, mint a rendezvénysorozat kezdeményezője.

A első fórumbeszélgetésén Dr. Gresa István, az OTP Bank Nyrt. elnöki tanácsadójával, R. Kárpáti Péter színművésszel és Mihályfi Balázs, színművésszel találkoztak az érdeklődők. A meghívott vendégek a gazdaság és a kultúra képviselői voltak, példaértékű munkásságukkal az ország más pontjain is felhívják magukra a figyelmet, melyről őszintén, emberi arcukat megmutatva meséltek a közönségnek, amely többször tapssal jutalmazta a sziporkázó gondolatokat.

A pódiumbeszélgetés moderátora R. Kárpáti Péter színművész volt, kiválóan brillírozott beszélgető partnerei és a közéleti, magánéleti témák között. Már az indulásnál egy szerelmes verssel ragadta el a résztvevők érzéseit, figyelmét, hallgatva Őt testet öltött a csend. A vastaps sem maradt el, már az elején. Csak a végén derült ki, hogy ez a heves érzés mindannyiunkban közös és Győrhöz kötődik.

Az április végi különleges esemény, amelynek „érték show” műfaja is egyedi, folytatódik majd. Aki ismer olyan személyt, vagy talán Ő maga, aki Győrből kelt életútja során a várost továbbra is szívében hordozza és szívesen megosztaná gondolatait egy beszélgetés keretében, kérjük jelezze a koordinacio@gymskik.hu címre.

Forrás, fotó: Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 26. 09:13, péntek | Helyi

Laptopokat kapnak az 5., 6. és 9. osztályosok

Csaknem kétszázezer notebookot osztanak ki az általános és középiskolákban, így összesen már mintegy 450 ezer diák tanulhat a költségvetési forrásból beszerzett eszközökön.

2024. Április 26. 08:14, péntek | Helyi

Kínai kábelgyártó költözik Kisbérre, 150 dolgozóra van szükségük

A kínai Fiberhome Magyarországon hozza létre legnagyobb európai bázisát, ahol optikai kábeleket fog gyártan. Körülbelül 150 új munkahelyet teremt a beruházás.

2024. Április 26. 07:11, péntek | Helyi

Ingolstadtból igazol új vezetőt a győri Audi

A pénzügyi pozíciót érinti a változás.

2024. Április 25. 09:16, csütörtök | Helyi

Egy lépésre a bajnoki döntőtől a Serco Uni-Győr

Győzelemmel kezdte az elődöntőt a Serco-Uni Győr a női kosárlabda bajnokságban. Cziczás László csapatától így már csak egy lépésre a bajnoki döntő.