Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2013. Május 13. 21:19, hétfő | Helyi sport
Forrás: infogyor.hu

Győri kajak-kenusok a Világkupán

Győri kajak-kenusok a Világkupán

A magyar kajak-kenu válogatott 18 érmet - hat aranyat, nyolc ezüstöt és négy bronzot - gyűjtött a vasárnap zárult szegedi kajak-kenu Világkupa-versenyen.

A győriek közül Takács Kincső és Lakatos Zsanett kenupárosa 500 méteren lett első. Takács Kincső C-1 200 méteren szerzett ezüstérmet. A leghosszabb távon született még egy magyar érem a szintén győri Csay Renáta révén, ő harmadikként ért célba a kajakosok között. Olimpiai bajnok női négyesünk ezúttal kikapott a lengyelektől, ami nem meglepő, hiszen a viadal előtt mindössze egyszer edzettek együtt a hölgyek, ráadásul a Graboplast VSE kajakosnője Fazekas-Zur Krisztina betegen ült be az egységbe. Kadler Viktor, Hérics Dávid páros pedig 200 méteren a B - döntőben második helyen zárt.

A Graboplast VSE fiatal versenyzője Hérics Dávid nyilatkozott az infogyőr portáljának: ,,Örültem, hogy ilyen fiatalon sikerült kijutnom a világkupára. Nagy reményekkel rajtolunk el Kadler Viktorral. A döntő volt a cél végül B - döntőbe jutottunk be. Két fő célunk volt egyik az a döntő és a másik pedig, hogy a másik magyar egységet magunk mögött hagyjuk, utóbbi szerencsére sikerült. Két hét múlva lesz az első felnőtt válogató, most arra koncentrálunk, hogy csúcsformába legyünk."

Fotó: mkksz.hu

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 27. 22:39, szombat | Sport

Balatoni szezonkezdet a gyorsasági versenyzőknél

A Balaton Park Circuiton kezdődött el a versenyszezon az MNASZ Autós Gyorsasági szakágának versenyzői számára.

2024. Április 27. 12:16, szombat | PR

Az év felelős foglalkoztatója a Jánosik Kft.

Év felelős foglalkoztatója díjat nyert a Jánosik és Társai Kft. a nagyvállalati kategóriában.

2024. Április 27. 09:13, szombat | Helyi

Bejárná Miklósa Erikával a pannonhalmi bazilikát?

Olyan tárlatvezetés-sorozatot szerveztek, ahol egy-egy bencés szerzetessel és egy ismert és elismert tekintéllyel lehet bejárni a bazilikát.

2024. Április 27. 08:12, szombat | Helyi

Elkapták a győri pikóbárót

A rendőrség információi szerint az 55 éves győri férfi a megyénk egyik legismertebb kábítószer-kereskedője volt.