Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2010. Január 02. 17:00, szombat | Helyi
Forrás: Nyugathír

Győri jótékonyság - Stark: "Emberszámba sem veszem, aki nem segít a gyerekeken!"

Győri jótékonyság - Stark: "Emberszámba sem veszem, aki nem segít a gyerekeken!"

lvonalbeli labdarúgók és válogatott öregfiúk léptek pályára a Magvassy Mihály Sportcsarnokban azért, hogy a torna bevételével támogassák a koraszülöttekkel foglalkoz

"Ez gyakorlatilag a kormány feladata lenne, amit sajnos a mostani kormány nem teljesít. Nagyon bízunk abban, hogy az elkövetkező kormány 2010-től jobban fogja támogatni ezt az alapítványt és az egész egészségügyet, hogy ne legyen szükség ilyen mértékben a hasonló tornák szervezésére."

A Pécs válogatott középhátvédjének, Stark Péternek a közelmúltban születtek ikrei. Mint mondja, ő sem érti, hogyan spórolhat a kormány a beteg gyermekek ellátásán.

Stark Péter középhátvéd, Pécsi MFC:

"Emberszámba nem veszem azt, aki a gyerekeknek nem tud segíteni. A gyerekek nem tehetnek semmiről, és főleg, ha rá vannak szorulva, akkor annak, aki tud, kutya kötelessége segíteni, úgy gondolom."

A győri Egészséges jszülöttekért Alapítvány évente 70-80 beteg kisgyermeken próbál segíteni.

Peczár László kuratóriumi elnök, Egészséges jszülöttekért Alapítvány, Győr:

"Akárhogy is, nehezebb vagy könnyebb körülmények között, de az alapítvány most már idestova 8 éve, hogy tud működni, és menti az életeket. Azt hiszem, hogy ennél több nem kell."


Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 26. 09:13, péntek | Helyi

Laptopokat kapnak az 5., 6. és 9. osztályosok

Csaknem kétszázezer notebookot osztanak ki az általános és középiskolákban, így összesen már mintegy 450 ezer diák tanulhat a költségvetési forrásból beszerzett eszközökön.

2024. Április 26. 08:14, péntek | Helyi

Kínai kábelgyártó költözik Kisbérre, 150 dolgozóra van szükségük

A kínai Fiberhome Magyarországon hozza létre legnagyobb európai bázisát, ahol optikai kábeleket fog gyártan. Körülbelül 150 új munkahelyet teremt a beruházás.

2024. Április 26. 07:11, péntek | Helyi

Ingolstadtból igazol új vezetőt a győri Audi

A pénzügyi pozíciót érinti a változás.

2024. Április 25. 09:16, csütörtök | Helyi

Egy lépésre a bajnoki döntőtől a Serco Uni-Győr

Győzelemmel kezdte az elődöntőt a Serco-Uni Győr a női kosárlabda bajnokságban. Cziczás László csapatától így már csak egy lépésre a bajnoki döntő.