Városlista
2024. április 30, kedd - Katalin, Kitti

Hírek

2011. Március 10. 07:49, csütörtök | Bulvár
Forrás: Havassy Press

Győri lányokhoz jön a pesti zenekar

Győri lányokhoz jön a pesti zenekar

Az előttünk álló hétvége a hölgyekről fog szólni, hiszen idén is elérkezett a nőnap. Győrben úgy gondolták, fővárosi művészekkel lepik meg a közönséget, így szombaton a Pedrofon rock and roll zenekar négy jóképű zenésze húzza


A Pedrofon az egyik legtöbbet foglalkoztatott magyar rock and roll zenekar, akik amellett, hogy ízig-vérig zenészek, kiváló hangulatfelelősök is. Minden koncerten hangsúlyozzák, hogy ez a stílus nem más, mint egy igazi, fantasztikus rock and roll show, egy nagy kaland a zene és a humor szárnyain.

Aki egy kicsit is ismeri az együttes munkásságát, az tudja, hogy a vicces szófordulatok éppúgy hozzátartoznak a banda koncertjeihez, mint a legendás dalok. A hitelességet és a szórakoztatás minőségét pedig aláírja a több, mint 100 koncert, amelyet a Pedrofon ad, mindössze egy év alatt. Érdemes megemlíteni, hogy zenekar 7 éve hivatalos kísérőzenekara a Dolly Rollnak, míg a népszerű popsztárral, Baby Gabival 5 éve muzsikálnak együtt. Rendszeres vendégei a méltán híres budapesti szórakozóhelynek, az Alcatraznak, számos vezető hazai cég évről-évre újra és újra nekik szavaz bizalmat, s vidéken – pl. Vác és Pápa – is szép számmal akad állandó fellépési lehetőségük.

Nagy slágerek, humoros szövegek

Amerre járnak, olyan gigantikus örökzöld slágereket visznek magukkal, amelyek egytől-egyig igazi bulis, táncra csábító dallamok, olyan előadóktól, mint Elvis Presley, Fenyő Miklós, a Hungária, Komár László, s szinte minden nagyágyú, aki valaha is adta a „kettő-négyet“. A Pedrofon nem tribute band, hanem vérbeli rock and roll zenekar, akik nagyon is tudják, miben rejlik a varázslat: a zenében! Na meg természetesen a humorban, amelyben Pedró, a zenekar szaxofonosa, énekese és vezetője az élen jár. Neki köszönheti megszületését az Ifa megy a hegyen című sláger – amelyet a Bumeráng elnevezésű rádióműsor is felkapott – a Csak tisztán, és a legújabb dili, a Gatya meg a fék, amely egy Geroge Michael klasszikus „Pedrósított” adaptációja.

Érdemes lesz tehát március 12-én a Pedrofon koncertet választani, mert garantált, hogy olyan nőnapi buliban lesz része a győri hölgyeknek, amelyről még nagyon sokáig beszélni fognak. A kezdés 21 óra, a helyszín pedig a Merlin Sportcaffe (Kálvária út 1-3.), ahol a rock and roll dallamok mellett ízletes vacsora is várja a vendégeket.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 30. 13:40, kedd | Bulvár

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a NAV oldalán

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) oldalán.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.