Városlista
2024. május 1, szerda - Fülöp

Hírek

2010. Október 27. 14:55, szerda | Helyi
Forrás: gyor.hu

„Győrött jó nyugdíjasnak lenni!”

„Győrött jó nyugdíjasnak lenni!”

Az Idősek Világnapjához kapcsolódó ünnepséget tartottak a Városháza dísztermében 2010. október 27-én. Borkai Zsolt polgármester köszöntő beszédében elmondta, az ember minden korban, így az időskorban is meg tudja találni a szépsége

A polgármester kifejtette, a város büszke rá, hogy a közelmúltban Győr „Idősbarát Önkormányzat” címet kapott, de az igazi mérce a győri idősek megítélése, közérzete. Borkai Zsolt végezetül köszönetet mondott Bári Olgának, az Arrabona Nyugdíjas Egyesület elnökének azért a fáradhatatlan munkáért, amit az idősekért végez.

Bári Olga ugyancsak a köszönet hangján szólt. Mint mondta, „Győrött jó nyugdíjasnak lenni!”, ami nagymértékben köszönhető az önkormányzat évek óta tartó törekvéseinek. Éppen ezért az egyesület elismerésben részesítette Balogh József korábbi és Borkai Zsolt jelenlegi polgármestert.

Az ünnepségen 34 olyan idős ember kapott elismerést, aki közösségi tevékenységével szintén az idősügyet szolgálja: Alltrichter Ottóné, Baksa Péter, Baranyai Mihályné, Bejczy Ferencné, Berényi Gyuláné, Dr. Boros István, Csonka Sándor, Földes Sándorné, Gázser József, Guba Béláné, Hadarics Ferenc, Háromszéki Miklósné, Herbath Kálmánné, Horváth Józsefné, Kiss János, Kónya István, Knauz Béláné, Kovács Györgyné, Kreicz Józsefné, Laposa József, Leffler Józsefné, Meizer Istvánné, Németh Gáspárné, Németh Ferencné, Pereszlényi Andorné, Pleier Zoltán, Sklánicz Sándorné, Szűcs Emőke, Takács István, Tímár Antal, Venesz Zoltánné, Völgyesi Ferencné, Vulcz Imréné, Zászlós István.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 01. 09:16, szerda | Helyi

Gyönyörű autókon legeltetné a szemét? Az ETO parknál megteheti! – Galériás cikk!

Minden hónap utolsó szombatján benzingőzzel és autóimádók elismerő sóhajával telik meg a győri ETO park parkolója: amerikai autók szerelemesei gyűlnek össze.

2024. Május 01. 09:12, szerda | Helyi

Megnyerte a férfi kézilabda bajnokságot a Győri ETO-UNI FKC

A hátralévő 3 forduló eredményétől függetlenül már most megnyerte a bajnokságot a Győri ETO-UNI FKC csapata.

2024. Május 01. 07:13, szerda | Helyi

Először nyílt fotókiállítás a Széchenyi István Egyetem Győri Innovációs Parkjában

„Hommage fekete-fehérben: tisztelgés Győr városa és a Széchenyi István Egyetem előtt” címmel nyílt kiállítás a Széchenyi István Egyetem Győri Innovációs Parkjában a napokban.

2024. Április 30. 22:45, kedd | Helyi

Bucsi győzött a TCR Eastern Europe záró versenyén

Eseménydúsan és látványosan zárult az MNASZ Autós Gyorsasági Szakágának versenyzői számára, a 2024-es szezonnyitó Laptiming Kupa.