Városlista
2024. május 4, szombat - Mónika

Hírek

2019. Január 28. 11:00, hétfő | Belföld

Hamarosan piacon az ötkamerás Nokia

Hamarosan piacon az ötkamerás Nokia

Már alig egy hónap és debütál a telefon.

Most már jó egy éve jönnek a pletykák a HMD Global következő csúcsmobiljáról. A feltehetően Nokia 9 PureView néven piacra kerülő készülék különlegességét az adja, hogy öt darab kamerából áll a hátlapi képalkotó rendszere. A készülék hátulján ettől függetlenül hét kerek kivágás van, a plusz helyek a vakunak és egy rejtélyes szenzornak adnak majd helyet.

A múlt héten a HMD már közölte, hogy az idei Mobil Világkongresszuson új készülékeket kíván bejelenteni, azonban eddig nem volt világos, hogy a fura csúcsmobilját is leleplezi-e a február 24-én megtartandó sajtóeseményén. Most már kétség sem férhet ehhez, a vállalat egy frissen kiadott kedvcsináló poszteren lelőtte a poént, a pupillára emlékeztető grafika hátterében jól kivehető a telefon szokatlan kamerarendszere.

A Nokia 9 várható specifikációi: 6 hüvelykes és 2K felbontású érintőkijelző, kijelző alatti ujjlenyomat-olvasó, Qualcomm Snapdragon 855 rendszerlapka, Android 9 Pie rendszer.

Forrás: origo.hu

Kép: OnLeaks / 91Mobiles

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 04. 06:00, szombat | Belföld

Szijjártó Péter szerint az elmúlt években a magyar külpolitika mindig a jó válaszokat találta meg

Az elmúlt évek súlyos kihívásai során a magyar külpolitika mindig a jó válaszokat találta meg, eközben Brüsszel kudarcot vallott a válságokra történő reagálás során

2024. Május 04. 06:00, szombat | Belföld

A Fidesz és a KDNP összes vezető politikusa az országot járja majd a következő hetekben

Megkezdjük a valaha volt legnagyobb, legerősebb európai parlamenti kampány második szakaszát, a Fidesz és a KDNP összes vezető politikusa az országot járja majd a következő hetekben

2024. Május 03. 13:47, péntek | Belföld

KSH: a benzin 3,2, a dízel 2,4 százalékkal drágább Magyarországon a régiós átlagnál

Az EU Weekly Oil Bulletin legfrissebb adatai alapján Magyarországon a 95-ös oktánszámú motorbenzin átlagára 639, míg a régiós országokban 619 forint volt.

2024. Május 03. 13:42, péntek | Belföld

46 ezer fát ültettek el eddig az Országfásítási programban

Meghaladja a 46 ezret az Országfásítás programban az elmúlt négy évben elültetett fák száma