Városlista
2024. május 3, péntek - Tímea

Hírek

2010. November 29. 07:55, hétfő | Helyi
Forrás: Nyugathír

Három nyeretlen meccs után az Újpest ellen megrázta magát a Győri ETO FC

Három nyeretlen meccs után az Újpest ellen megrázta magát a Győri ETO FC

Már-már irreális és erősen havas körülmények között győzte le 2-1-re a Győri ETO az Újpestet a Monicomp Liga előrehozott, 16. fordulójában. A vasárnapi zárómeccsen az ETO az első félidőben Boguerra révén jutott előnybe, és bár a

Nehéz időjárási körülmények között indult útjára a labda az első tavaszi forduló zárómérkőzésén, hiszen szakadatlan havazás zavarta a csapatokat. Nagy ETO-rohamokkal indult a meccs, Dinjar és Pilibaitis próbálkozásánál is helyén volt Bajalcza, aki az egész mérkőzésen remek védéseket mutatott be.

Hullámzó játék folyt a pályán, hol az egyik, hol a másik csapat került kisebb fölénybe, ez egészen a "hószünetig" így is zajlott, ám a rövid vonaltakarítási munkálatok után a Pintér-csapat felé billent a mérleg nyelve, igaz egy újpesti hiba is kellett a győri vezető gólhoz. Egy hosszú indításnál lépett meg Aleksidze, középre gurítását pedig Bouguerra értékesítette néhány perccel a félidő lefújása előtt.

Izgalmas félidőt produkáltak az együttesek a második félidőben, ahol elsősorban a küzdelem dominált és ahol az Újpest irányította a találkozót. Sztevanovicsnak többször is a helyén kellett lennie, ám végül az ő hibája vezetett az egyenlítő gólhoz: Rosszul ütött ki egy szögletet, amit Simon ezután a kapuba lőtt.

Többször is megszerezhette volna a vezetést ekkortájt a lila-fehér alakulat, de Sztevanovics nem hibázott többet, sőt, remekül állta útját az újpesti lövéseknek. Az utolsó tíz percre magához tért a hazai együttes, és cseréinek köszönhetően újabb gólt szerzett: az argentin-brazil összejáték végén Ceolin fejelt Balajcza kapujába.

Próbálkozott az Újpest az utolsó percekben, egy ízben Völgyi kezezésénél büntetőt is reklamáltak, de nem sikerült a kapuba találniuk, így a Pintér-csapat tartotta otthon a három pontot és előzte meg a táblázaton a kiesési zónához egyre közelebb kerülő újpestieket.

Győri ETO - Újpest 2-1 (Bouguerra 42., Ceolin 86., ill. Simon K.61.)

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 03. 09:13, péntek | Helyi

Tízezrek az AHFSZ majálisán

Tízezrek látogattak el idén is az Audi Hungária Független Szakszervezet családi napjára.

2024. Május 03. 08:15, péntek | Helyi

Büntetőfékezés: „Csüccs vissza és menjél”

Vádat emelt a Győri Járási Ügyészség egy 38 éves férfival szemben, aki büntetőfékezéssel akart megoldani egy közlekedési konfliktust.

2024. Május 03. 07:11, péntek | Helyi

Ismét bringajelölés lesz Győrben

A kerékpárok speciális pasztával történő megjelölése a győri kerékpár tulajdonosok számára változatlanul ingyenes lesz – tájékoztat közösségi oldalán a Győr-Moson-Sopron vármegyei Rendőrség.

2024. Május 02. 09:13, csütörtök | Helyi

Ezüstérmesek lettek a győri hallgatók a regattaversenyen

Először szerveztek hazánkban ilyen jellegű megméretettést egyetemistáknak.