Városlista
2024. május 7, kedd - Gizella

Hírek

2010. November 26. 11:00, péntek | Helyi
Forrás: InfoGyőr

Hatásos recept a felfrissüléshez! Magnólia Spa a megújulás szigete

Hatásos recept a felfrissüléshez! Magnólia Spa a megújulás szigete

Az idei évben nyitott meg Győrben egyedülálló környezetben a Magnólia Spa, amely a természetbe kalauzolja vissza a feltöltődni vágyó vendégeket, a nap bármely szakában, akár késő este is.
Gyógy- és termálvízben, gazdag hazánkban e

Hotel Kálvária**** - Magnolia Spa Nyereményjáték

A Magnólia Spa az egészség megőrzése mellett a testi-lelki-szellemi egyensúly megteremtéséhez is lehetősséget biztosít. A finn szauna, infra szauna, gőzfürdő és jacuzzi a víz gyógyító erejét adja, az ásványok, teák és a PÍ víz pedig hatékonyan járul hozzá az egészséges közérzet kialakulásához. Az új wellness részleg a természet és a harmónia mellett tette le a voksát. Ennek megfelelően alakították ki a teret, ehhez választották szakemberek az ásványokat, találták ki a színeket és a növényeket. Mindez a harmónia és szépség kiegészülve a víz gyógyító erejével megteremti azt a nyugalmat, ahol a vendégek zavartalanul pihenhetnek és kikapcsolódhatnak.

A Magnólia Spa tökéletes ellazulást, feltöltődést kínál, de az egészség megőrzését, visszaállítását, és a regenerálódást is fontosnak tartja. Vízzel, gőzzel, ásványokkal segít az egészség megtartásában, vagy az egészség visszaállításában. Vegyük hasznát, és tapasztaljuk meg a természet erejét. Minden természetes gyógymódnál így a víz, gőz, gyógyteák, ásványok alkalmazásánál is fontos, hogy figyeljünk oda, hogy mi esik jól fáradt, kimerült testünknek, szervezetünknek. Próbáljunk meg kiszakadni a napi monotóniából. Törődjünk magunkkal és meghálálja a testünk, sőt a környezetében élők is hálásak lesznek!
Szakemberek tanácsa szerint, a különböző nem orvos által kínált kapszulák és egyéb készítmények helyett 1 óra pihenés nyugodt, békés környezetben – mint a Magnólia Spa – lényegesen hatékonyabb eszköz a betegségek megelőzésére.
Orvosilag javasolt kúraszerűen hetente 1-2 alkalommal időt szakítani a Magnólia Spa által nyújtott természetes regenerálódásra. Alkalmi használata rövid segítséget nyújt, de kúraszerűen, azaz folyamatosan 3 hónapon keresztül alkalmazva már tartós, hosszabb távú hatást érhetünk el.

A természet csendjét idéző Magnólia Spa, a kényeztetésre és felfrissülésre vágyók paradicsoma, meghitt családias hangulatával, mindenki számára. Nem kell idegesen, feszülten elutazni egy wellness hétvégére, mert a Magnólia Spa -ban stressz mentesen regenerálódhat. Nincs zsúfoltság, tömeg, és amit kínál egészsége érdekében vendégeik számára azok nemcsak a természeti kincsek, hanem a hosszú nyitva tartás, valamint a különleges koktélok és teák széles választéka.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 07. 09:13, kedd | Helyi

Győr legcsodásabb nőjét keresik

A köztünk élő hétköznapi, ám kivételes személyiségeket akarják megtalálni.

2024. Május 07. 08:11, kedd | Helyi

Szenzációsak a nyúliak! – 300 méterrel hosszabb lett a palacsintakígyó, mint azt tervezték

Palacsintagilisztának tűnik már csak az eredeti cél. 410 méter hosszú palacsintát akartak tekerni eredetileg Nyúlon, de annyira belendültek, hogy meg sem álltak 740 méterig.

2024. Május 07. 07:11, kedd | Helyi

Másként érettségiztek magyarból a diákok

Magyar nyelv és irodalomból érettségiztek tegnap a diákok.

2024. Május 06. 09:11, hétfő | Helyi

Pannonhalmi polgármester: Szerintem nincs kapcsolat a két szoborrongálás között

Az utóbbi időben egymást érik a szoborrongálások a környéken. Közös metszet: Radnóti.