Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2018. Augusztus 12. 08:17, vasárnap | Helyi
Forrás: noklapja.nlcafe.hu

Heti horoszkóp augusztus 13-tól

Heti horoszkóp augusztus 13-tól

Nézzük mit ígérnek a csillagok.


Kos:
A baráti kapcsolatok fontosabb szerepet játszhatnak az életedben. A te viselkedéseden, a te akaratodon múlik azoknak az ismeretségeknek a jövője, amelyekre nagyobb szükséged lehet. A szerelmi viszonyokban kommunikációs zavarok léphetnek fel, ám a félreértések gyorsan tisztázhatókká válhatnak. A házasságokban, régi párkapcsolatokban minden baj megoldódik.

Bika:
A munkában, megélhetésben jöhetnek létre olyan helyzetek, amelyek miatt akár az őrület határára is juthatsz. Most igazán nagy szükség van a híres türelmedre, higgadtságodra, mert így elkerülhetnéd azokat a szituációkat, amelyek miatt önmagadat hozhatod hátrányos helyzetbe. Ingatlanügylet bonyolítására kiváló ez a hét, minden külfölddel kapcsolatos ügyön most áldás van!

Ikrek:
A szerelem ege ezen a héten vakítóan kék lehet. Megeshet, hogy felkerülhet a szemedre a romantika rózsaszínű szemüvege, és ennek hatására boldogságodban akár a föld felett lebeghetsz néhány méterrel. A munkában, megélhetésben szintén olyan helyzet jöhet létre, amelyet talán a legmerészebb álmodban sem mertél eddig látni. Ha külföldre készülsz, bosszúságra és extra kiadásra számíthatsz.

Rák:
Ha párkapcsolatról van szó, akkor nem lesz okod panaszra, mert a dolgok nagyon is a kedved szerint alakulhatnak. De az is megeshet, hogy olyan valakivel hoz össze a sors, akinek a hatására másként láthatsz bizonyos dolgokat, és ettől az életet is könnyebbnek érezheted. Nem kedvez az idő ingatlanügylet bonyolításának és ízlésbeli vitákba sem érdemes belemenni.

Oroszlán:
A munkában, megélhetésben történhetnek olyan helyzetek, amelyek miatt minden hajszálad az égnek áll. De az is lehet, hogy kollégával, vagy a munkád során megismert személlyel áshatjátok ki a csatabárdot. Nem érdemes most állást változtatni. Ha nyaralsz, akkor ne most takarékoskodj. Találkozás felvillanyozhat, ha most költözöl, ingatlanügyet intézel, akkor sikeres lehetsz benne.

Szűz:
Még az is lehet, hogy anyagi ügyeid annyira pompásan alakulhatnak, hogy feliratkozhatsz a milliomosok listájára. Olyan bevétel is ütheti a markodat, amelyre nem számítasz. Bírságveszélyes ez a hét, tartsd be a szabályokat. A házasságokban, régi párkapcsolatokban talán még egymás mondatait is be tudjátok fejezni. De az is lehet, hogy felbukkan az exed, akivel tilos újrakezdeni!

Mérleg:
A baráti kapcsolatok között lesz olyan, amely megmérettetik, és bizony véget is ér. Nincs értelme bánkódni miatta, mert ennek az ismeretnek most jár le az ideje. Pénzügyeid jól alakulhatnak, amely jó lenne, ha most tabu téma lenne, mert olyan valaki is irigy lehet rád, akiről ezt nem gondoltad volna. A házasságokban, régi párkapcsolatokban parázs vita kialakulására van nagyobb esély.

Skorpió:
Felettesről vagy jót mondj, vagy meg se szólalj. Főnököd olyan dolgot erőltethet, amellyel te valószínűleg nem érthetsz egyet. A saját érdekedben ne menj bele vitába. Próbálj meg bólogatni. A házasságokban régi téma kerülhet ismét terítékre, amely miatt egyik pillanatról a másikra alakulhat ki vitás helyzet. Ha meg tudod őrizni a nyugalmadat, a dolgok a kedved szerint alakulhatnak.

Nyilas:
Minden külfölddel kapcsolatos ügyön most áldás van. De az is megeshet, hogy olyan dologgal foglalkozol, amelynek hatására másként láthatod a jövődet. Ha tanulmányokat folytatsz, akkor kommunikációs zavarok alakulhatnak ki. Pénzügyeid változatos képet mutathatnak: a kiadások mellett jelentősebb bevételre is szert tehetsz. A szerelmi kapcsolatokat társad gondjai tehetik nehezebbé.

Bak:
A szerelmi kapcsolatokban olyan régi témával kell foglalkoznod, amely miatt az idegeid megfeszülhetnek. Vigasztaljon az a tudat, hogy most kerülhetsz utoljára ilyen helyzetbe, aztán végleg le is zárhatod a dolgot. Találkozás felvillanyozhat, ugyanis valakivel megtapasztalhatod a tökéletes összhangot.

Vízöntő:
Ahhoz, hogy a párkapcsolatokban minden úgy menjen, mint a karikacsapás, alkalmazkodnod kellene a társadhoz. Fogadd el a tanácsait, így elkerülhetitek a nehéz helyzeteket. A munkában, megélhetésben olyan pompásan alakulhatnak a dolgok, hogy talán el sem mered hinni, ez a szerencse veled történik meg! Nagyobb vásárlást most bonyolíts.

Halak:
A házasságokban, régi párkapcsolatokban a társad anyagi helyzetében történhetnek olyan változások, amelyek miatt örömödben fülig érhet a szád. Ha most vagy szabadságon, és láblógatással töltöd az idődet, akkor ezt jól teszed, mert feltöltheted energiaraktáraidat. Kollégával szemben tarts távolságot, mert az illető visszaélhet a bizalmaddal. Pénzedre jobban vigyázz, mert kár érhet.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 26. 09:13, péntek | Helyi

Laptopokat kapnak az 5., 6. és 9. osztályosok

Csaknem kétszázezer notebookot osztanak ki az általános és középiskolákban, így összesen már mintegy 450 ezer diák tanulhat a költségvetési forrásból beszerzett eszközökön.

2024. Április 26. 08:14, péntek | Helyi

Kínai kábelgyártó költözik Kisbérre, 150 dolgozóra van szükségük

A kínai Fiberhome Magyarországon hozza létre legnagyobb európai bázisát, ahol optikai kábeleket fog gyártan. Körülbelül 150 új munkahelyet teremt a beruházás.

2024. Április 26. 07:11, péntek | Helyi

Ingolstadtból igazol új vezetőt a győri Audi

A pénzügyi pozíciót érinti a változás.

2024. Április 25. 09:16, csütörtök | Helyi

Egy lépésre a bajnoki döntőtől a Serco Uni-Győr

Győzelemmel kezdte az elődöntőt a Serco-Uni Győr a női kosárlabda bajnokságban. Cziczás László csapatától így már csak egy lépésre a bajnoki döntő.