Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2019. Február 10. 07:50, vasárnap | Helyi
Forrás: noklapja.nlcafe.hu

Heti horoszkóp február 11-től

Heti horoszkóp február 11-től

A Kosra a csodák hete vár, a Bika régi álmait valósítja meg, az Oroszlán a sors támogatását élvezi.

Kos:

A csodák hetének is nevezhető ez a mostani, amikor olyan dolgok eshetnek meg veled, amelyek a legszebb és legmerészebb álmaidban sem jelentek még meg. Feleslegesen aggódsz és pazarolod az energiádat olyan dologra, ami nem fog bekövetkezni. Ha párkapcsolatban élsz, akkor a társaddal a viszonyod a most bekövetkező események hatására még szorosabbá válhat.

Bika:
Még az is lehet, hogy úgy érzed, a sors a tenyerén hordoz, hiszen olyan álmaid is megvalósulhatnak, amelyeket már egy ideje dédelgetsz. De az is megeshet, hogy a munkádban történnek a kedved szerint a dolgok. Az egészségedre és a testi épségedre jobban kellene vigyáznod, mert betegség- és balesetveszélyes lehet számodra ez a hét. Valakinek a viselkedése miatt könny csilloghat a szemedben.

Ikrek:
Még az is lehet, hogy olyan pénz üti a markodat, amelyre nem számítottál. Most érdemes bankkal, biztosítással, hagyatékkal kapcsolatos ügyeket bonyolítani, de vigyázz, mert hivatalos ügy kapcsán kisebb fennakadás várható. Ha orvosi vizsgálatra kerülne sor, ne aggódj, mert jó kezekben leszel. Feletteseddel kommunikációs problémák merülhetnek fel, ezért jobb, ha most megpróbálsz a háttérben maradni.

Rák:
A házasságokban, régi párkapcsolatokban olyan esemény történhet, amelynek hatására a későbbiekben még szorosabbá válhat a viszonyotokat. Persze ehhez arra is szükség van, hogy ne üsse fel a fejét a féltékenység zöld szemű szörnyetege. Ha egy mód van rá, akkor ne politizálj, mert nincs értelme most ezen vitatkozni, másokkal összeveszni. Valaki rád bízhatja a titkát, próbáld megőrizni.

Oroszlán:
Megeshet, hogy a munkában, megélhetésben alakul ki olyan váratlan helyzet, amelynek nagy is haszonélvezője leszel. Ha változtatni szeretnél, akkor most kellene a tettek mezejére lépni, mert a sors támogatását élvezheted. Ha szerelemről van szó, akkor légy óvatos, mert belebonyolódhatsz egy olyan viszonyba, amelybe nagyon nem kellene. Ha szülő vagy, gyermekeddel légy engedékenyebb.

Szűz:
Ha szülő vagy, akkor a gyermeked miatt olyan ügyekkel kell foglalkoznod, amelyeknek a hatását és eredményét lehet, hogy csak később élvezheted. Ha vállalkozó vagy, akkor megtörténhet, hogy ellenőrzésre kerülhet sor. Minden külfölddel kapcsolatos ügyön áldás van. Történhet egy olyan váratlan esemény, amely miatt örömödben fülig érhet a szád. Ha beteg vagy, ne dolgozz, kúráld magad.

Mérleg:
Ennek a hétnek a központi témája a szerelem lehet. Ha a pároddal még nem kötöttétek össze az életeteket, akkor ezen a héten többször is szóba jöhet a téma. Akivel most hoz össze a sors, azzal bátran tervezeted a közös jövőt. Kedvez az idő ingatlanügyek lebonyolítására, de az is lehet, hogy rokonnal való kapcsolatod miatt válhatsz feszültebbé. Ha meg tudod őrizni a nyugalmadat, az életnek ezen a területén is sikert érhetsz el.

Skorpió:
A házasságokban, régi párkapcsolatokban a társad egyik pillanatról a másikra olyan helyzetbe kerülhet, amely miatt felvillanyozódik, és amely akár a kettőtök viszonyára is nagyon jó hatást gyakorol majd. Több lehet a kiadásod, de ne idegeskedj, ez most elkerülhetetlen. Testvérrel, szomszéddal fontos témát beszélhetsz meg.

Nyilas:
Izgalmasan alakulhat a heted. Figyelmednek középpontjában a pénz állhat, amelyet most talán nehezebben tudsz megkeresni. Viszont hozzájuthatsz olyan összeghez, amellyel akár tartalékot is képezhetsz. Előfordulhat, hogy egy váratlan találkozás miatt hevessé válik majd a szívverésed. Ha szülő vagy, akkor gyermeked miatt most végre nem kell izgulni, mert igyekszik majd mindent megtenni azért, hogy a kedvedben járjon.

Bak:
A munkában, megélhetésben olyan események történhetnek, amelyek hatással lehetnek a jövődre, és amely miatt a biztonságérzeted is erősebbé válhat. Ha egy mód van rá, akkor ne politizálj. Ha ez elkerülhetetlen, akkor próbálj meg diplomatikusan viselkedni. Ha még nem vagy szerelmes, olyan váratlanul fúródhat Ámor nyila a szíved közepébe, hogy szinte csak kapkodod a fejedet.

Vízöntő:
Még az is lehet, hogy olyan váratlan lehetőséget sodor az utadba az élet, amelyre gondolkodás nélkül igent kellene mondanod. Ha elégedetlen vagy azzal a helyzettel, amiben éppen benne vagy, akkor a sors a segítségedre siethet, hogy a neked tetsző irányban változtasd meg az életedet. A házasságokban, régi párkapcsolatokban a társadnak most sokkal fontosabb a kapcsolatotok, mint máskor.

Halak:
Megeshet, hogy a felettesed nem tudja elfogadni mindazt, amit szeretnél. De az is lehet, hogy te vagy az, akinek elege van a főnökéből, és legszívesebben beolvasna neki. Ezt a saját érdekedben verd ki a fejedből. Baráti kapcsolat azért válhat most fontosabbá, mert a magánéletedben úgy alakulhatnak a dolgok, hogy szükséged lesz valakire, akivel őszintén beszélgethetsz. Anyagi ügyeid alakulása miatt minden okod meg lesz a jókedvre.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 26. 07:11, péntek | Helyi

Ingolstadtból igazol új vezetőt a győri Audi

A pénzügyi pozíciót érinti a változás.

2024. Április 25. 09:16, csütörtök | Helyi

Egy lépésre a bajnoki döntőtől a Serco Uni-Győr

Győzelemmel kezdte az elődöntőt a Serco-Uni Győr a női kosárlabda bajnokságban. Cziczás László csapatától így már csak egy lépésre a bajnoki döntő.

2024. Április 25. 08:13, csütörtök | Helyi

Navracsics Tibor: Átlagon felül teljesít a gazdaság térségünkben

Átlagon felül teljesít a nemzeti össztermék előállításában Győr-Moson-Sopron vármegye – erről a területfejlesztési miniszter beszélt Győrben.

2024. Április 25. 07:15, csütörtök | Helyi

Brutális mennyiségű fegyverre bukkantak a rendőrök

Egy kisebb háborút is meg lehetett volna vívni azzal a fegyverarzenállal, amelyet két rajkai ingatlanban találtak a nyomozók.