Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2019. Február 17. 07:26, vasárnap | Helyi
Forrás: noklapja.nlcafe.hu

Heti horoszkóp február 18-tól

Heti horoszkóp február 18-tól

Lássuk, mit ígérnek a csillagok erre a hétre:

Kos:
A munkában, megélhetésben olyan eredményeket érhetsz el, amelyek jó hatással lehetnek a biztonságérzetedre. Pénzzel kapcsolatos kommunikációnak is eljött az ideje. Nagyon jól tudod képviselni a saját érdekeidet, ezért jó, ha aktivizálod magad. Megeshet, hogy valaki elárul egy titkot, amelyet akkor is meg kellene őrizned, ha erős késztetést érzel arra, hogy ezt kikotyogd. Könnyen megbírságolhatnak a héten, tartsd be a szabályokat!

Bika:
Talán soha nem voltak még annyira fontosak a kapcsolatok számodra, mint ezen a héten. Megeshet, hogy irigylésre méltó kapcsolati tőkére teszel szert. Előfordulhat, hogy a protekciónak olyan hasznát élvezed, amely jó hatással lesz a biztonságérzetedre. De az is lehet, hogy abban a közösségben, amelynek tagja vagy a figyelem középpontjába kerülsz majd. Minden külfölddel kapcsolatos ügyön áldás van.

Ikrek:
Önmagad legjobb menedzsere lehetsz ezen a héten. Szinte mindent el tudsz érni, amit csak szeretnél. Még az is megeshet, hogy az ezotéria és a láthatatlan világ felé fordulsz. Megtörténhet, hogy orvosi vizsgálatra vagy beavatkozásra kerül sor, de nem kell izgulnod, jó kezekben leszel. A megélhetésben történhetnek olyan dolgok, amelyek miatt örömödben a fülig ér majd a szád.

Rák:
A házasságokban, régi együttélésekben fontos dolgok hangozhatnak el. Lehetséges, hogy valaki megpróbál majd befolyásolni a pároddal kapcsolatban, ám ez veszélyes lehet. Ha rá hallgatsz, a kapcsolatod könnyen elindulhat a lejtőn. Kolléga viselkedése előtt döbbenten állsz, megeshet, hogy a munkahelyeden elfogadhatatlan helyzet jön létre. A baráti kapcsolatokban olyan váratlan helyzetben találhatod magad, amely nem lesz majd ellenedre.

Oroszlán:
A környezetedben vannak olyanok, akiket csak akkor szeretnél látni, amikor a hátad közepét. Különösen igaz ez a munkahelyedre, ahol megeshet, hogy összeszorított foggal kell küzdened. Jobb, ha most te alkalmazkodsz, mert mások nem fognak hozzád. Kaphatsz egy nem mindennapi ajánlatot, amelyre gondolkodás nélkül igent kellene mondanod. Ha belebonyolódsz egy kalandba, akkor azt tartsd titokban!

Szűz:
Még az is lehet, hogy Ámor nyila a szíved közepébe fúródik. Ha viszont már megtaláltad az igazit, megeshet, hogy a szerelmi viszonyod komolyra fordul. Még az összebútorozás lehetősége is felmerülhet. Ha szülő vagy, akkor a gyermeked miatt most többet teszel, az áldozatvállalás nem esik nehezedre. Minden külfölddel kapcsolatos ügyön áldás van. Ha tanulmányokat folytatsz, olyan váratlan esemény történhet, ami örömmel tölt majd el.

Mérleg:
A szerelmi viszonyokban az összecsiszolódás időszakát élhetitek át kedveseddel. De az is lehet, hogy olyan váratlan esemény történik, amely miatt hirtelen azt sem tudod, hogy fiú vagy-e, netán lány. A családodért és rokonaidért most többet kellene tenned. Ez még akkor is fontos, ha a kapcsolatod nem fenékig tejföl velük. A munkahelyeden akkor lesz minden rendben, ha világosan és egyértelműen kommunikálsz.

Skorpió:
Soha nem volt még aktuálisabb a régi mondás, mint ezen a héten: csak egészség legyen, a többit majd megvesszük. Ha beavatkozásra kerülne sor, ne idegeskedj, minden a legnagyobb rendben zajlik majd. A szerelmi kapcsolatokban olyan helyzet állhat elő, amelyet érdemes lenne megosztanod egy barátoddal, mert kívülállóként a lehető legjobb tanácsokat kaphatod tőle. A sikeres kommunikáció hete lehet ez a mostani.

Nyilas:
A gyermeked miatt mélyebben a zsebedbe kell nyúlnod. De az is lehet, hogy a munkahelyeden áll elő olyan helyzet, amely miatt szorongóvá válsz. A feletteseddel nem érdemes vitába kezdened, mert ő most nem nyitott arra, amit mondasz. Pénzügyeid alakulása miatt nem kell aggódnod, mert a sors az életnek ezen a területén nem hagy magadra. Ingatlanügyletet most kellene bonyolítanod.

Bak:
Meglehet, hogy elégedetlen leszel az anyagi helyzeteddel és emiatt másodálláson kezdesz gondolkozni. Itt a ragyogó alkalom arra, hogy a felettesednek előadd az anyagiakkal kapcsolatos elképzeléseidet, mert ebben a témában nyitott fülekre találhatsz nála. A szerelemben fantasztikus pillanatokat élhetsz meg. De az is lehet, hogy gyermek miatt járja át a boldogság minden porcikádat.

Vízöntő:
Előfordulhat, hogy rokon miatt nehezednek nagyobb terhek a válladra, és ezért idegesebb leszel, mint általában. Fontos, hogy ezt ő ne lássa rajtad. Azzal tudsz erőt adni neki, ha biztatod őt és mosolyogsz. Megtörténhet, hogy egészségügyi intézményben kell több időt eltöltened. De az is lehet, hogy nem te leszel beteg, hanem csak valakit el kell kísérned. Anyagi ügyek terén minden okod meglesz az örömre.

Halak:
A kapcsolatok mindig fontosak voltak az életedben, nem lesz ez másképp ezen a héten sem. Ezúttal egy barátnak, vagy jó ismerősnek köszönhetsz majd sokat. A felettesed olyan dologgal állhat elő, amelyet nem tudsz elfogadni. Nagyon fontos a világos és egyértelmű kommunikáció, mert ha ez nincs meg, akkor a tévedés miatt később nagy árat is fizethetsz. Váratlan találkozás felvillanyozhat, sőt lehetőséged adódhat egy rendkívül jutányos vásárlásra is.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 09:16, csütörtök | Helyi

Egy lépésre a bajnoki döntőtől a Serco Uni-Győr

Győzelemmel kezdte az elődöntőt a Serco-Uni Győr a női kosárlabda bajnokságban. Cziczás László csapatától így már csak egy lépésre a bajnoki döntő.

2024. Április 25. 08:13, csütörtök | Helyi

Navracsics Tibor: Átlagon felül teljesít a gazdaság térségünkben

Átlagon felül teljesít a nemzeti össztermék előállításában Győr-Moson-Sopron vármegye – erről a területfejlesztési miniszter beszélt Győrben.

2024. Április 25. 07:15, csütörtök | Helyi

Brutális mennyiségű fegyverre bukkantak a rendőrök

Egy kisebb háborút is meg lehetett volna vívni azzal a fegyverarzenállal, amelyet két rajkai ingatlanban találtak a nyomozók.

2024. Április 24. 11:11, szerda | Helyi

Ez gyors volt! – Már meg is javították a Jereváni úti bokatörő csomagautomatát

Közel egyméteresre bővült az automata előtti terület, nem kell tartani balesettől.