Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2019. Január 20. 06:49, vasárnap | Helyi
Forrás: noklapja.nlcafe.hu

Heti horoszkóp január 21-től

Heti horoszkóp január 21-től

Nézzük, mit ígérnek a csillagok:

Kos:

A munkában, megélhetésben nem úgy alakulhatnak a dolgok, mint ahogyan azt elképzelted. De az is lehet, hogy a felettesed olyasmivel áll elő, amivel te nem értesz egyet. Nincs értelme szembeszállni vele, mert csak te húzhatod a rövidebbet. A házasságokban, régi együttélésekben varázslatos pillanatokat élhettek át. A baráti kapcsolatokban elsősorban a számodra fontos dolgok történhetnek.

Bika:
Még az is lehet, hogy neked lesznek titkaid, amelyekre jó lenne, ha nagyon vigyáznál, mert ha kiderülnek, akkor óriási cirkuszra van kilátás. Érdemes most kölcsönnel, bankkal, biztosítással kapcsolatos ügyeket bonyolítani. De az is lehet, hogy olyan összeg ütheti a markodat, amelyre nem számítottál. Jó lenne, ha az otthonoddal kapcsolatos témákat nem vinnéd a munkahelyedre. Ez fordítva is igaz…

Ikrek:
A szerelmi viszonyokban a kedvesed olyan dolgokat mondhat, amely miatt a boldogságtól talán szárnyaid is nőhetnek. Felbukkanhat az ex-ed, aki miatt ne érezz lelkiismeretfurdalást. Pénzügyek terén nagyobb óvatosságra lenne szükség, mert anyagilag nehéz helyzetbe hozhatod önmagad. Ha egészségi problémád van, akkor minél előbb fordulj orvoshoz, és ne otthon kezelgesd magad.

Rák:
Összességében kellemesen alakulhat ez a heted, hiszen az élet több területén érhetsz el sikereket. De az is lehet, hogy olyan valakivel találkozol, akitől sokat tanulhatsz, aki jó irányban befolyásolhat. A munkahelyeden olyan dolgok történhetnek, amelyek a te megélhetésedre is hatással lehetnek. Mindez a jó eredményesség, siker nem vonatkozik a külfölddel kapcsolatos ügyekre. Ezért ha utazol, köss biztosítást!

Oroszlán:
Izgalmasan alakulhat a heted, amikor olyan valakivel hozhat össze a sors, aki miatt talán még a világnézeted is megváltoztathatod. De az is előfordulhat, hogy a munkahelyeden olyan helyzet alakulhat ki, amely miatt előnyös helyzetbe kerülhetsz. Ám előfordulhat, hogy ez most még nem látszik, csak a későbbiekben derülhet erre fény. Ha szülő vagy, a gyermekeddel légy következetesebb, és kevésbé engedékeny.

Szűz:
A szerelmi viszonyok a héten próbatételek elé kerülhetnek, és ha kiállják a próbát, akkor megszilárdulhatnak. A karma láthatatlan szálai fűzhetik a viszonyotokat még szorosabbra. A munkában már nem alakulnak a dolgok úgy, ahogyan szeretnéd. Még az is lehet, hogy valakinek a viselkedése miatt megfordulhat a fejecskédben, hogy a távozás hímes mezejére kellene lépned. Kérd ki barátod tanácsát ebben az ügyben!

Mérleg:
Még az is lehet, hogy a szerelmi kapcsolatokat átmenetileg egy barát vagy jó ismerős teheti nehezebbé. De az is lehet, hogy egyik pillanatról a másikra olyan dologra derülhet fény, amely előtt döbbenten állhatsz. A munkahelyeden zűrzavaros helyzet alakulhat ki. Még az is lehet, hogy kolléga nem mond igazat, és ez hatással lehet a kedélyállapotodra is. Viszont anyagi ügyeid alakulása miatt örömöt érezhetsz.

Skorpió:
Ha szülő vagy, akkor a gyermeked miatt most mélyebben zsebbe kell nyúlni. De az is megeshet, hogy a hobbid miatt kerülhet sor nagyobb kiadásra. Rokon olyan dologgal állhat elő, hogy a döbbenettől talán még az állad is leeshet. Valami elromolhat, és ez alaposan megcsapolhatja a bankszámládat. Baráti kapcsolat a következő időben fontosabbá válhat, elsősorban neked lesz szükséged rá, vagy a tanácsaira.

Nyilas:
Még az is lehet, hogy jogi probléma merül föl. De megeshet, hogy barát siet a segítségedre, és ennek hatására még a legnehezebb vagy legbonyolultabb helyzet is megoldhatóvá válik. Ha pénzről van szó, akkor az lenne a legjobb, ha listával a kezedben indulnál vásárolni, így elkerülheted, hogy olyasmire adj ki, amire nincs is szükséged. Balesetveszélyes ez a hét, légy körültekintő, ne rohanj, ne kapkodj!

Bak:
Váratlan kiadásra kerülhet sor ezen a héten, amely elkerülhetetlen. De az is lehet, hogy belebonyolódhatsz egy olyan dologba, amelyet titokban kell tartani. És ez nem lesz könnyű. A munkahelyeden olyan helyzet jöhet létre, amelyet talán korábban el sem tudtál képzelni. Az új irányhoz való igazodás nem lesz könnyű, de a saját érdekedben, meg kell próbálni alkalmazkodni. Pénzedre jobban ügyelj!

Vízöntő:
A házasságokban, régi párkapcsolatokban alakulhat ki egyik pillanatról a másikra nehéz helyzet. Még az is lehet, a társad miatt úgy érezheted, nehéz helyzetbe kerülsz. A kapcsolatok fontosabbá válhatnak, mert talán ennek hatására előnyt élvezhetsz. Rendkívül balesetveszélyes ez a hét, légy sokkal körültekintőbb, és mindenhová indulj a megszokottnál jóval korábban! Barátnak ne beszélj anyagi dolgokról!

Halak:
A munkában, megélhetésben alakulhatnak a dolgok a kedved szerint. Még az is lehet, hogy a felettesed olyan dologgal állhat elő, amely miatt örömödben fülig érhet a szád. De az is lehet, hogy egy kapcsolatnak köszönhetően előnyös helyzetbe kerülhetsz. Ne felejtsd meg megköszönni mindazt, amit valaki érted tett. Ha párkapcsolatban élsz, a társad stílusa miatt kinyílhat a kisbicska a zsebedben.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 26. 08:14, péntek | Helyi

Kínai kábelgyártó költözik Kisbérre, 150 dolgozóra van szükségük

A kínai Fiberhome Magyarországon hozza létre legnagyobb európai bázisát, ahol optikai kábeleket fog gyártan. Körülbelül 150 új munkahelyet teremt a beruházás.

2024. Április 26. 07:11, péntek | Helyi

Ingolstadtból igazol új vezetőt a győri Audi

A pénzügyi pozíciót érinti a változás.

2024. Április 25. 09:16, csütörtök | Helyi

Egy lépésre a bajnoki döntőtől a Serco Uni-Győr

Győzelemmel kezdte az elődöntőt a Serco-Uni Győr a női kosárlabda bajnokságban. Cziczás László csapatától így már csak egy lépésre a bajnoki döntő.

2024. Április 25. 08:13, csütörtök | Helyi

Navracsics Tibor: Átlagon felül teljesít a gazdaság térségünkben

Átlagon felül teljesít a nemzeti össztermék előállításában Győr-Moson-Sopron vármegye – erről a területfejlesztési miniszter beszélt Győrben.