Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2018. Június 10. 07:56, vasárnap | Helyi
Forrás: NOKLAPJA.NLCAFE.HU

Heti horoszkóp június 11-től

Heti horoszkóp június 11-től

Nézzük mit ígérnek a csillagok erre a hétre.

Kos:

Az a legfontosabb, hogy világosan fejezd ki magad, mert fennállhat a tévedésnek, az egymás melletti elbeszélésnek a lehetősége, amelynek a következményei elsősorban a te életedre lesznek hatással. Barátnak nagy szüksége lehet most a segítségedre, még az is előfordulhat, hogy te fogod benne tartani a lelket. A szerelmi viszonyok jövője attól függ, hogy te mit szeretnél.

Bika:
A munkában olyan váratlan helyzet jöhet létre, hogy te csak kapkodhatod a fejed. Ne ess kétségbe, nem eszik olyan forrón a kását! A dolgok még változhatnak, és a te helyzetedre ezek a változások pozitívan hathatnak. Ha pénzről van szó, akkor óvatosabbnak kellene lenned, így elkerülheted a veszteséget. De az is lehet, hogy olyan dolog jut a füledbe, amely mélyen felháborít.

Ikrek:
Ha külföldre utazol, fel kell készülnöd kisebb-nagyobb kellemetlenségekre. Az is lehet, hogy idegen személlyel kerülsz konfliktusba. Pénzügyeid alakulása miatt minden okod meg lehet az örömre, mert most olyan helyről is jöhet a pénz, ahonnan nem is számítottál. Ízlésbeli problémák is kialakulhatnak, ami miatt nem érdemes vitába bonyolódni. Felettesednek most inkább ne add elő az ötleteidet.

Rák:
Az egészségedre, a testi épségedre jobban kellene ügyelned, mert megeshet, hogy egy betegség kivon a forgalomból. Most minden esély megvan arra, hogy belebonyolódj egy olyan kapcsolatba, amelynek nincs jövője. Ha nem vársz tőle semmit, akkor élvezheted a kialakult helyzetet. Ha benne vagy egy titkos viszonyba, és nem akarod napvilágra hozni, akkor minden a kedved szerint alakulhat.

Oroszlán:
Hosszú idő után rádöbbensz arra, hogy mit kell tenned egy régóta húzódó dologban. Illetve arra is rájössz, mi az, amit eddig rosszul csináltál. A sors lehetőséget kínál a változtatásra, amely miatt lehet, hogy ideges leszel, de a saját, sikeres jövőd érdekében lépned kell. A házasságokban, régi párkapcsolatokban a társad idegesebb, türelmetlenebb. Ha nem akarsz vitát, akkor légy te az, aki enged…

Szűz:
Ha külföldre készülsz, akkor megtörténhet, hogy olyan dolog történik, amelyre nem számítottál, és amely miatt hirtelen ideges és tanácstalan lehetsz, mert fogalmad sincs, mit tegyél. Ha lehet, akkor az utat halaszd el. A munkahelyeden a felettesed most idegesebb, ezért ne hozakodj elő az elképzeléseiddel, várj még vele néhány hetet. Kollégák között van olyan, akit könnyen meg tudsz győzni.

Mérleg:
Egyik pillanatról a másikra alakulhat ki egy olyan helyzet, amely miatt úgy érezheted, az őrület határára kerültél. A siker azon múlik, hogy tudod kezelni a kialakult szituációt. A baráti kapcsolatok elsősorban a te magatartásod miatt kerülhetnek próbatétel elé, és nem biztos, hogy kiállják a próbát. A munkahelyeden azonban sikeres lehetsz, feletteseddel mindent megbeszélhetsz.

Skorpió:
A házasságokban, régi párkapcsolatokban olyan helyzet alakulhat ki, amelyet talán nehezebben tudsz most kezelni. De megeshet, hogy a társad viselkedése miatt a válás gondolatával játszadozol. Ráadásul a munkahelyeden is konfliktusok alakulhatnak ki az egyik kollégáddal. Barátra támaszkodhatsz, az ő szavai gyógyírt jelenthetnek sérülékeny kis lelkednek. Utazás jól sikerülhet.

Nyilas:
A munkahelyeden olyan dolgok történhetnek, amelyek miatt feszültté válhatsz. De az is lehet, hogy valaki hibája miatt balesetet, sérülést szenvedsz. Pénzügyeid alakulása miatt nem kell aggódnod, mert talán most nem látszik, de a könyvelésed bevétel oldala mutathat nagyobb mozgást. Kolléga, vagy a közvetlen környezetedben valakinek szüksége van segítségre.

Bak:
A házasságokban, régi párkapcsolatokban a te viselkedésed miatt válhat nehezebben élhetővé a kapcsolat. De az is lehet, hogy a szerelmi viszonyokban jöhet létre egyik pillanatról a másik olyan helyzet, amely véget is vethet a szerelemnek. Pénzedre jobban ügyelj, senkivel ne akarj közösködni, mert biztos lehetsz benne, hogy te húzhatod a rövidebbet. Kolléga kellemes meglepetést szerezhet.

Vízöntő:
Hajlamos vagy az agresszív viselkedésre, ami miatt olyanokat is elvadíthatsz magad mellől, akik igazán szeretnek, és akikre a későbbiekben még nagy szükséged lehet. Próbáld meg fékezni az indulataidat. A munkában, megélhetésben szerencsés változásokra van kilátás. Még az is lehet, hogy új helyen keresheted a kenyeredet. Kollégával nagyon jól megérthetitek egymást, ami feldobottá tehet.

Halak:
A szerelmi kapcsolatokban minden megbeszélhetővé válik, és ettől a viszony szinte új lendületet kap. De az is lehet, hogy egy váratlan találkozásból fantasztikus szerelem lesz. A munkahelyeden olyan helyzet jöhet létre, amely előtt talán döbbenten állhatsz. Az is megeshet, hogy ennek hatására felmerülhet benned a változtatásnak a lehetősége. Légy türelmes, mert elkapkodhatod a dolgot.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 26. 09:13, péntek | Helyi

Laptopokat kapnak az 5., 6. és 9. osztályosok

Csaknem kétszázezer notebookot osztanak ki az általános és középiskolákban, így összesen már mintegy 450 ezer diák tanulhat a költségvetési forrásból beszerzett eszközökön.

2024. Április 26. 08:14, péntek | Helyi

Kínai kábelgyártó költözik Kisbérre, 150 dolgozóra van szükségük

A kínai Fiberhome Magyarországon hozza létre legnagyobb európai bázisát, ahol optikai kábeleket fog gyártan. Körülbelül 150 új munkahelyet teremt a beruházás.

2024. Április 26. 07:11, péntek | Helyi

Ingolstadtból igazol új vezetőt a győri Audi

A pénzügyi pozíciót érinti a változás.

2024. Április 25. 09:16, csütörtök | Helyi

Egy lépésre a bajnoki döntőtől a Serco Uni-Győr

Győzelemmel kezdte az elődöntőt a Serco-Uni Győr a női kosárlabda bajnokságban. Cziczás László csapatától így már csak egy lépésre a bajnoki döntő.