Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2018. November 18. 08:16, vasárnap | Helyi
Forrás: noklapja.nlcafe.hu

Heti horoszkóp november 19-től

Heti horoszkóp november 19-től

Nézzük, mit ígérnek a csillagok:

Kos:

Emberismeret és pénzkezelés dolgában ismét nem állsz a helyzet magaslatán. Ne feltételezd, hogy a munkahelyeden kolléga, netán a felettesed a barátod lehet. Ráadásul titokban valaki az állásodra pályázik, és jótett helyébe sem várhatsz jót. Házas- vagy élettársaddal a kapcsolatod harmonikus lesz, mindenben megértitek egymást. Már csak a félelmeidet kellene legyőznöd a gyermekvállalással, vagy ha szülő vagy, a gyermekeddel kapcsolatban.

Bika:

A műtéti beavatkozások jól sikerülnek, az orvosi vizsgálatok jó eredménnyel zárulnak, a hitelügyletek bonyolításakor mázlista vagy, talán ezen a héten még ajándékkal is meglepnek. Ám a szerelemben nincs sok szerencséd, mert olyan valakiért rajongsz, aki össze-vissza hazudozik. A pénz, a megélhetés, vagy a gyermeked miatt a szorongás nő a lelkedben, de valaki vigasztaló szavai reménykedővé, utazás boldoggá tesznek.

Ikrek:

Óriási erőfeszítéseket teszel azért, hogy elérj valamit, ami elvileg sikerül, de mégis úgy érzed, hogy kudarcot vallottál. Mintha csak lebegnél a hétköznapokban, és nem éreznéd, hogy ez az, amit akarsz, ez a te világod. Talán ha nem hazudnál saját magadnak, ha nem áskálódnál, és csak arra koncentrálnál, ami lényeges, akkor talán kivirulsz, és nyitott leszel arra a szerelmi kapcsolatra is, amelyre már régóta vágyakoztál.

Rák:

Még az is lehet, hogy a héten felkeresel egy jóst, mert azt hiszed, hogy ő biztosan meg fogja mondani neked, mit kell tenned abban a bonyolult helyzetben, amiben vagy. Tévedsz! A pénzedet, azt a keveset is, csak ki fogod dobni. Egészségedre jobban kellene vigyázni, és ha az orvosok egy probléma megoldására műtétet javasolnak, akkor azt fogadd el. Házastársad kedvessége, családtag szeretete növeli energiádat.

Oroszlán:

Minél jobban akarsz valamit, minél nagyobb erőfeszítéseket teszel a megvalósulásért, annál lassabban haladsz előre. A sikertelenség azonban ne keserítsen el, mert a késlekedés a sors kegye, amivel megkímél a későbbi nagyobb csalódásoktól. A házastársad szemére nem vethetsz a héten semmit, mert egyformán nem mondotok igazat egymásnak. Felettesedet, vagy a hatóságot ne ingereld, mert te húzod a rövidebbet.

Szűz:

A héten ne próbálkozz tiszta, szabályos ügyletekkel, mert a kéz kezet mos, az egymásnak tett szívességek hete érkezik most el. A munkahelyeden is úgy hazudnak, mint a vízfolyás, jól tennéd, ha te sem az igazat mondanád. Megpillantod a héten azt a személyt, akibe fülig beleszeretsz, gyermekedről is kiderül, hogy egy kis zseni. Ha vizsgázol, kösd fel az alsóneműt, ha nem tanultál, halassz.

Mérleg:

Szeretőd bohócot csinálhat belőled, míg te a házastársadnak nem mondasz igazat. Kollégák az agyadra mennek, hirtelen változás miatt idegesebb leszel, és ezt még tetézi a gyermeked, akiről tudod, hogy a cselekedetével majd önmagának fog ártani. A sors lehetőséget kínál több pénz keresésére, presztízsnek számító feladat ellátására, bombajó befektetésre, rokoni vitás kérdés rendezésére, a jogi problémák megoldására.

Skorpió:

Zászlódra tűzheted a héten a legjobb védekezés a támadás mondatot, és ennek megfelelően cselekszel, mert akár erőszak árán is bebizonyíthatod, hogy nem te vagy a hibás. A kritikák, az éles nyelved miatt sokan a pokolba kívánnak, de nem merik ezt nyíltan megmondani. Orvosi vizsgálatra, műtéti beavatkozásra kiváló a hét, a gyógyulás most gyors lesz. Szokatlan körülmények között találkozhatsz a szerelemmel.

Nyilas:

A szemfényvesztés hete a mostani, amikor szinte csak olyan emberekkel találkozol, akik hazudnak neked. Köztük van persze a házas- vagy üzlettársad is, akivel szemben te nem vagy tehetetlen. Ha nem félnél annyira a változtatástól, és ha nem hazudnál saját magadnak, akkor könnyebb lenne az életed, amit te is pontosan tudsz. Jól képviselheted a saját anyagi érdekeidet, talán még a dugipénzedet is tovább növelheted.

Bak:

A héten megint nem iratkozhatsz fel a milliárdosok listájára, sőt, olyan vállalkozásba kezdhetsz, amely csak viszi a pénzt. Bizonytalannak érezheted magad egy szerelmi kapcsolat miatt, és nem mersz kezdeményezni. Ha kidobtak az ajtón, akkor vissza kell menned az ablakon, mert ez a kapcsolat megéri, hogy harcolj érte. Különösen akkor, ha a választottad éppen most lett szingli, vagy vált zűrössé a magánélete.

Vízöntő:

A tehetetlenség és a káosz uralkodhat el a lelkeden, mert ha eddig pontosan tudtad is, hogy mit akarsz, akkor már nem vagy biztos benne. Nem táncolhatsz vissza, vállalni kell a felelősséget a tetteidért, és ha most képes leszel az őszinteségre, akkor ezért a sors megjutalmaz úgy, hogy egy régi vágyadat váltja valóra. Kerüld az olyan ügyeket, amelyek a bíróságon fejeződhetnek be. Ha jogi problémád van, keress új ügyvédet.

Halak:

Talán a partnered hibáit azért nehezebb elfogadni a héten, mert a titkos szeretőd minden érzésedet, gondolatodat uralja és őt tökéletesnek látod. Házas- vagy üzlettársad provokálhat, és a rokoni kapcsolatokra is a lassú lelki eltávolodás a jellemző. Ingatlanügyletet a héten érdemes bonyolítani, mert valami túl szép ahhoz, hogy igaz lehessen. Külföldi utazást érdemes most befizetni, és utazni is.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 26. 09:13, péntek | Helyi

Laptopokat kapnak az 5., 6. és 9. osztályosok

Csaknem kétszázezer notebookot osztanak ki az általános és középiskolákban, így összesen már mintegy 450 ezer diák tanulhat a költségvetési forrásból beszerzett eszközökön.

2024. Április 26. 08:14, péntek | Helyi

Kínai kábelgyártó költözik Kisbérre, 150 dolgozóra van szükségük

A kínai Fiberhome Magyarországon hozza létre legnagyobb európai bázisát, ahol optikai kábeleket fog gyártan. Körülbelül 150 új munkahelyet teremt a beruházás.

2024. Április 26. 07:11, péntek | Helyi

Ingolstadtból igazol új vezetőt a győri Audi

A pénzügyi pozíciót érinti a változás.

2024. Április 25. 09:16, csütörtök | Helyi

Egy lépésre a bajnoki döntőtől a Serco Uni-Győr

Győzelemmel kezdte az elődöntőt a Serco-Uni Győr a női kosárlabda bajnokságban. Cziczás László csapatától így már csak egy lépésre a bajnoki döntő.