Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2018. November 25. 07:56, vasárnap | Helyi
Forrás: noklapja.nlcafe.hu

Heti horoszkóp november 26-tól

Heti horoszkóp november 26-tól

Nézzük, mit ígérnek a csillagok erre a hétre:

Kos:

Összességében eredményes heted lesz, amikor több dolog alakulhat úgy, ahogyan azt szeretnéd. A munkában, megélhetésben a dolgok olyan irányt vehetnek, amelyek miatt örömödben akár fülig érhet a szád. Felettesednek most kellene előadni mindazt, amit szeretnél. Anyagi ügyek terén azonban olyan helyzet jöhet létre, amely miatt könyvelésed kiadás oldala lendülhet nagyobb mozgásba.

Bika:
Ezen a héten legyen az életedben a legfontosabb az egészség. Ne sajnáld a pénzt azokra a dolgokra, amelyek az egészséged megőrzését szolgálják. Megeshet, hogy nem is neked, hanem egy szeretett vagy fontos személynek alakulhatnak ki testi-lelki gondjai. Valakinek a viselkedése előtt is döbbenten állhatsz. Baráti kapcsolatok fontosabbá válhatnak, és a párod is azt teszi, amit te jónak találsz.

Ikrek:
A szerelem egén viharfelhők gyülekezhetnek. Még az is lehet, hogy ami eddig ment, az most már elviselhetetlen, kezelhetetlen vagy elfogadhatatlan lesz. Különösen akkor, ha valaki belépett már az életedbe. Nem lesz egyszerű tiszta vizet önteni a pohárba, de meg kell próbálnod. Alkalmas a hét pénzzel kapcsolatos, valamint hivatalos ügyek bonyolítására, hitel intézésére.

Rák:
Kedvez az idő minden külfölddel kapcsolatos ügy bonyolítására. Ha utazol, nagyon jól fogod érezni magad. Most érdemes nagyobb bevásárlást intézni, mert nagyon jól járhatsz. Viszont a munkahelyeden nem lesz minden fenékig tejföl. Különösen, hogy a kollégák között van olyan, akinek nagyon csípheti a szemét a te viselkedésed. Ezért nagyon meg kell fontolni, hogy kinek, mit és hogyan mondasz.

Oroszlán:
A munkában, megélhetésben történhetnek olyan váratlan dolgok, amelyek miatt talán át kell szervezned a napjaidat. Megeshet, hogy semmi sem megy a korábbi rutin szerint, és ez most kissé idegessé tehet. Rendkívül balesetveszélyes a hét, nézz a lábad elé, és ne rohanj, ne kapkodj. A szerelmi kapcsolatokban elfogadhatatlan helyzet jöhet létre. El kell gondolkodni a hogyan továbbon…

Szűz:
A szerelmi kapcsolatokban olyan helyzet jöhet létre, amely miatt a viszonyotok még erősebbé, szinte eltéphetetlenné válhat. Akivel most hoz össze a sors, azzal a karma láthatatlan szálai köthetnek össze benneteket. Pénzügyek miatt feszült helyzet jöhet létre. De az is lehet, hogy a rokonok között van olyan személy, akinek a viselkedése miatt kinyílhat a kisbicska a zsebedben.

Mérleg:
Még az is lehet, hogy olyan valakivel hoz össze a sors, aki iránt többet érezhetsz szimpátiánál. De az is lehet, hogy olyan valaki iránt érezhetsz gyengéden, aki foglalt. Persze ez téged nem akadályoz meg abban, hogy elcsábítsd… Ha párkapcsolatban élsz, vitára van kilátás. Ha vásárolsz, vagy adventi vásárban múlatod az idődet, akkor vigyázz az értéktárgyaidra.

Skorpió:
A házasságok, régi együttélések szakítópróba elé kerülhetnek, és minden esély meglesz arra, hogy végleg búcsút vegyetek egymástól. Nincs értelme tovább húzni a dolgot, különösen akkor nem, ha belépett az életetekbe egy harmadik személy. Rendkívül jól tudsz kommunikálni, régi, talán eddig szőnyeg alá söpört dolgok is megoldásért kiáltanak. Pénzedre, értéktárgyaidra jobban ügyelj.

Nyilas:
Óriási terhek nehezedhetnek ezen a héten a válladra. Még az is lehet, hogy olyan elvárásoknak kell megfelelned, amely miatt szorongóvá válhatsz, amely miatt nehezebben jöhet álom a szemedre. Viszont pénzügyek dolgában a helyzet magaslatán állhatsz, ami azt is jelenti, hogy anyagilag roppant előnyös helyzetbe kerülhetsz. A baráti kapcsolatok között van olyan, amely nem állja ki a próbát.

Bak:
Hallatlanul nagy energiákkal rendelkezhetsz a mai napon. Még az is lehet, hogy régi problémának a végére tudsz most végérvényesen pontot tenni. Ám olyan dolog is eljuthat a fülecskédbe, amely miatt az egyik döbbentből a másikba eshetsz. A munkahelyeden hirtelen olyan helyzet alakulhat ki, amely miatt az idegeid megfeszülhetnek. Ha változtatni szeretnél, még várj egy kicsit.

Vízöntő:
Soha nem volt még aktuálisabb a régi mondás, miszerint közös lónak túrós a háta. Vagyis senkivel – még a legjobb baráttal sem! – nem szabad közös ügyletbe bonyolódni, mert biztos lehetsz benne, hogy anyagilag te fogod húzni a rövidebbet. A barátok, jó ismerősök között valakinek a viselkedése előtt döbbenten állhatsz. Ingatlanügylet bonyolítására kiváló ez a hét.

Halak:
A munkában, megélhetésben történhetnek olyan dolgok, amelyeket nehezebben tudsz kezelni. De az is megeshet, hogy plusz feladatot vállalsz, mert a pénzre mindennél nagyobb szükséged lehet. Megeshet, hogy a felettesed állhat elő olyan dolgokkal, amelyekkel nem értesz egyet. Ám nem vagy olyan helyzetbe, hogy ennek hangot adj. Várj, az idő neked dolgozik. Tudod, semmi sem tart örökké.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 26. 09:13, péntek | Helyi

Laptopokat kapnak az 5., 6. és 9. osztályosok

Csaknem kétszázezer notebookot osztanak ki az általános és középiskolákban, így összesen már mintegy 450 ezer diák tanulhat a költségvetési forrásból beszerzett eszközökön.

2024. Április 26. 08:14, péntek | Helyi

Kínai kábelgyártó költözik Kisbérre, 150 dolgozóra van szükségük

A kínai Fiberhome Magyarországon hozza létre legnagyobb európai bázisát, ahol optikai kábeleket fog gyártan. Körülbelül 150 új munkahelyet teremt a beruházás.

2024. Április 26. 07:11, péntek | Helyi

Ingolstadtból igazol új vezetőt a győri Audi

A pénzügyi pozíciót érinti a változás.

2024. Április 25. 09:16, csütörtök | Helyi

Egy lépésre a bajnoki döntőtől a Serco Uni-Győr

Győzelemmel kezdte az elődöntőt a Serco-Uni Győr a női kosárlabda bajnokságban. Cziczás László csapatától így már csak egy lépésre a bajnoki döntő.