Városlista
2024. május 19, vasárnap - Ivó, Milán

Hírek

2015. November 21. 05:00, szombat | Helyi
Forrás: mti

Hétvégén már havazhat!

Hétvégén már havazhat!

Az előrejelzések szerint beköszönt a tél: hajnalban fagyni fog, s a magasan fekvő tájakon hó is hullhat. A hétvégi előrejelzés sajnos nem sok jóval kecsegtet.

A hétvégén téliesebbre fordul az időjárás: a leghidegebb órákban fagypont körüli értékekre kell számítani, és főként a magasabban fekvő területeken már havas eső, hózápor is lehet – írja az Országos Meteorológiai Szolgálat által az MTI-hez csütörtökön eljuttatott előrejelzésében.

Pénteken eleinte elsősorban csak az északi határszélen kell számítani csapadékra, majd délután délebbre is egyre többfelé lehet eső, zápor. Időnként megerősödik, főként a Dunántúlon olykor viharossá fokozódhat a szél. A legalacsonyabb hőmérséklet 4 és 10 Celsius-fok között, a legmagasabb hőmérséklet 10 és 16 fok között valószínű.

Szombaton borult lesz az ég és sokfelé várható eső. Az ország déli felén lehet több csapadék, délnyugaton területi átlagban akár 30 milliméternél is több eső eshet. Délutántól, estétől a magasabban fekvő területeken havas eső, havazás is előfordulhat. Erős, a Dunántúlon helyenként viharos lehet a szél. A leghidegebb órákban 4-9 fok lesz, napközben 5-10 fokig melegszik a levegő.

Vasárnap kezdetben többfelé, majd egyre kevesebb helyen valószínű eső, zápor, hózápor. Sokfelé megerősödhet a szél. A minimumhőmérséklet mínusz 1 és plusz 4, a maximumhőmérséklet 4 és 7 fok között alakul – olvasható az előrejelzésben.

Címkék: győr, havazás, időjárás

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 18. 09:12, szombat | Helyi

A nyomdaipar egyik legnagyobb kitüntetését kapta a győri szakember

A díjat Egyházi Zsolt kapta, aki egy győri nyomdaipari céget vezet. Már az édesapja is nyomdász volt, az elismerést az ő emlékének ajánlja.

2024. Május 18. 08:13, szombat | Helyi

Pünkösdvasárnap is lesz régiségvásár a Tarcsayn

Ha esik, ha fúj, egy biztos, havonta egyszer megtartják a bolhapiacot a győri Tarcsay utcában. Nem lesz ez másként Pünkösdkor sem.

2024. Május 18. 07:13, szombat | Helyi

Vajon ki lesz hazánk legerősebb tűzoltója?

Ismét TFA Szombathelyen, június 21-én! A megmérettetés emberfeletti küzdelemben dőlhet el.

2024. Május 17. 09:14, péntek | Helyi

Győr legfinomabb kakaós csigáját kerestük – Megtaláltuk! (PR)

Kétféle ember van a világon: van aki tekeri, van aki harapja a kakaós csigát. Akár harapod, akár tekered a Bedő Pékség csigáját, egy problémád lesz vele: egyszer véget ér a tekercs.