Városlista
2024. május 2, csütörtök - Zsigmond

Hírek

2019. Július 19. 14:44, péntek | Bulvár

Hordágyon vitték haza Sas Józsefet

Hordágyon vitték haza Sas Józsefet

Négy hónap után végre hazamehetett a kórházból a humorista. Zsuzsa, a felesége elszánt tekintettel kísérte a hordágyát.

Bár az orvosok még marasztalták volna, Sas József úgy döntött, hogy sokkal gyorsabb lesz a gyógyulása, ha otthonában a felesége, Zsuzsa mellett lehet, ezért saját felelősségre, szerdán elhagyta a szeretetkórházat, ahol eddig a rehabilitációját töltötte. A kabaré koronázatlan királyát mentővel, fekve szállították haza, ahol – információink szerint – a felesége, Zsuzsa asszony mindent előkészített annak érdekében, hogy minél kényelmesebben érezze magát a négy hónapja ágyhoz kötött férje.

Információink szerint – a felesége, Zsuzsa asszony mindent előkészített annak érdekében, hogy minél kényelmesebben érezze magát a négy hónapja ágyhoz kötött férje.


A Jászai Mari-díjas művész az év elején Thaiföldre utazott nyaralni, ahol agyvérzést kapott, az állapotát egy phuketi kórházban stabilizálták, majd ma­gángéppel hozták haza már­cius hetedikén.

A tévés felépülése nyilvánvalóan sok időt vesz még igénybe, de az orvosai is egyetértettek vele abban, hogy az otthoni környezet segítheti a gyorsabb rehabilitációt.

"Rengeteg szeretetet kapok, folyamatosan keresnek a barátaim, az ismerőseim. Azzal biztatnak, hogy nem adhatom fel. Igaz, a járás még nem megy, egyelőre sehogyan sem. Segítséggel kikászálódom a kere­kes­székből, bár a lábam még nem tart meg, nincs erőm. De hiszek a felépülésben, és abban is, hogy egyszer majd újra színpadra állhatok" – nyilatkozta nemrégiben egy magazinnak Sas József, aki a családjával együtt mindvégig hitt abban, hogy egyszer meggyógyul.

Felesége, Zsuzsa asszony végig a művész mellett volt, otthon mindent előkészített férje számára, hogy minél kényelmesebben érezze magát
Keresték Sas József feleségét, Zsuzsa asz­szonyt, de sajnos nem reagált a megkereséseinkre, ahogy a lánya, Ágnes sem.

Beregi Péter színész – aki régi ismerőse Sas Józsefnek – nem akart nyilatkozni, de úgy tudjuk, ő még abban is segédkezett, hogy a régi jó barát a lehető legkevesebb kellemetlenséget szenvedje el a kórházból haza­úton, biztonságban legyen és kényelmesen érezze magát, vé­gig Zsuzsa asszony mellett volt, intézte a hivatalos papírokat, és segédkezett a személyes holmik pakolásában.

Sas József rajongói folyamatosan érdeklődnek a közösségi oldalán a hogylétéről, aggód­nak érte, és elárasztják jókívánsággokkal. Remélhetőleg ha­marosan jó híreket kapunk a művész egészségi állapotával kapcsolatban.

AZ ORVOS SZERINT HOSSZÚ LESZ A FELÉPÜLÉS
A Bors megkereste dr. Bense Tamás orvost, aki általánosságban nyilat­kozott az agyvérzés utáni rehabili­tációról.

"Az agyvérzést szenvedő betegek felépülési esélye személyenként változhat, hisz a fő kérdés, hogy időben sikerül-e észlelni az agyi érkatasztrófát, illetve azt követően mikor kezdődik el a rehabilitáció. Azoknál a betegeknél, akiknél rövid időn belül észlelik a problémát, meglehetősen jók az esélyek a gyógyulásra, de a rehabilitáció így is hetekig eltarthat, s noha csekélyebb az esélye, de akár maradandó károsodást is szenvedhetnek. Amennyiben azonban jelentősen több időbe telik a stroke diagnosztizálása, az illető későn kerül be a kórházba, úgy rohamosan megnőhet a rehabilitáció ideje, és így akár hosszú hónapokig is eltarthat, mire a beteg felépül."

Forrás: borsonline.hu

Kép: © Hatlaczki Balázs, DFP

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 30. 13:40, kedd | Bulvár

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a NAV oldalán

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) oldalán.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.