Városlista
2024. április 28, vasárnap - Valéria

Hírek

2020. Február 07. 08:22, péntek | Sport

Hosszú Katinka abbahagyja szülés után

Hosszú Katinka abbahagyja szülés után

Hosszú Katinka tavaly töltötte be 30. életévét és immár hónapok óta boldog párkapcsolatban él szerelmével, Mátéval. Ha eljön az ideje a családalapításnak, többé nem tér vissza az úszáshoz, csakis az anyaságra koncentrál.

Egyelőre még nem döntötte el, mikor szeretne gyermeket vállalni.

„Amint elérkezettnek látom az időt a családalapításra, a szülés után nem fogok visszamenni úszni. Tudom, hogy a nagyvilágban rengeteg példa akad arra, hogy profi úszónők ugyanúgy versenyszerűen folytatják a versenyzést, miután szültek és anyává váltak, én azonban nem szeretnék közéjük tartozni. Ennek egyszerű oka van: maximálisan szeretnék a családomra koncentrálni, nem akarok elvenni tőlük tartalmas, érdemi időt. Pontosan tudom, mennyi edzésre van szükségem ahhoz, hogy a világon a legjobb úszó legyek, ez pedig elvenné az időt a családomtól. Nem szeretnék az az édesanya és feleség lenni, aki naponta 8-10 órát távol van a családjától. Az rengeteg kiesett idő, amit anyaként nem tudnék pótolni" – nyilatkozta Katinka a hot! magazinnak.

Forrás: life.hu

Fotó: nlc.hu - MTI/Kovács Tamás

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 28. 09:02, vasárnap | Sport

Diósgyőri döntetlenjével a Kecskemét is biztos bennmaradó

A Diósgyőr gól nélküli döntetlent játszott a vendég Kecskeméttel a labdarúgó OTP Bank Liga 30. fordulójának szombati játéknapján.

2024. Április 28. 08:58, vasárnap | Sport

Női kézilabda BL - Egygólos hátrányban a Ferencváros a negyeddöntőben

A legutóbb ezüstérmes Ferencváros házigazdaként 26-25-re kikapott az elmúlt kiírásban negyedik helyezett dán Esbjergtől a női kézilabda Bajnokok Ligája negyeddöntőjének első mérkőzésén, szombaton.

2024. Április 27. 22:39, szombat | Sport

Balatoni szezonkezdet a gyorsasági versenyzőknél

A Balaton Park Circuiton kezdődött el a versenyszezon az MNASZ Autós Gyorsasági szakágának versenyzői számára.

2024. Április 27. 07:58, szombat | Sport

Balatoni szezonkezdet a gyorsasági versenyzőknél

A Balaton Park Circuiton kezdődött el a versenyszezon az MNASZ Gyorsasági szakágának versenyzői számára, akik a már hagyományos szezonnyitó versenyen, a Laptiming Kupán, de a tavaly új helyszínként belépett Bajatonfőkajáron nyomják a g