Városlista
2024. május 3, péntek - Tímea

Hírek

2010. Szeptember 24. 18:15, péntek | Helyi
Forrás: Kisalföld Volán Zrt.

Ideiglenes változás a tömegközlekedésben

Ideiglenes változás a tömegközlekedésben

A Kisalföld Volán értesíti utasait, hogy 2010. szeptember 28-án – kedden – üzemkezdettől várhatóan 6 hétig a Jedlik Ányos híd építéséhez kapcsolódó úthálózat felújítási munkálatai miatt a Töltésszer lezárásra kerül, ezér

A Zöld utca irányából szintén a Zechmeister utca, Klastrom szálló megállóhelyig (Rába-part) közlekednek a 2-es járatok, majd 2A jelzéssel a Révai Miklós utcába közlekednek.

A 2A jelzésű járatok a fenti rend szerint közlekednek, Zechmeister utca, Klastrom szálló (Rába-part) megállóhelyről a Révai Miklós utcába. A Révai Miklós utcából az ideiglenes lezárás ideje alatt nem indul 2A járat!

A 2, 2A járatok egyik irányban sem érintik a Híd utca, Rába Quelle fürdő és a Töltésszer megállóhelyeket.

Sziget városrész felé az Aradi vértanúk útja, Megyeháza megállóhelyről a 8, 14, 23 jelzésű autóbuszokkal lehet továbbutazni, melyeken az ideiglenes lezárás ideje alatt érvényes a 2, 2A egyvonalas bérlet!

A 23-as jelzésű autóbuszjáratok a Korányi Frigyes tér helyett a Szarvas utca, Kódex nyomda megállóhelyig közlekednek és ott fordulnak meg, ezért a Töltésszer megállóhelyet sem érintik.

Szarvas utca, Kódex nyomda megállóhely mindkét irányban áthelyezésre kerül cca. 50-100 méterrel a Belváros felé, ezért a 8-as autóbuszok is az áthelyezett megállóhelyeken állnak meg.

Szintén 2010. szeptember 28-án – kedden – üzemkezdettől a Híd utca, Rába Quelle fürdő megállóhely visszahelyezésre kerül eredeti helyére, a rendelőintézettel szemközti útszakaszra, így a 8, 14, 23 jelzésű autóbuszok újra eredeti helyükön állnak meg a Belváros irányában.

Győr, 2010. szeptember 24.

KISALFÖLD VOLÁN Zrt.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 02. 09:13, csütörtök | Helyi

Ezüstérmesek lettek a győri hallgatók a regattaversenyen

Először szerveztek hazánkban ilyen jellegű megméretettést egyetemistáknak.

2024. Május 02. 08:16, csütörtök | Helyi

Leolvassák a vízórákat

Több településen is dolgoznak majd a Pannon-Víz szakemberei.

2024. Május 02. 07:13, csütörtök | Helyi

Ingyenesen vagy nyomott áron nézhet kiváló magyar filmeket egy hétig

Idén egy hétig tart a magyar film napja.

2024. Május 01. 09:16, szerda | Helyi

Gyönyörű autókon legeltetné a szemét? Az ETO parknál megteheti! – Galériás cikk!

Minden hónap utolsó szombatján benzingőzzel és autóimádók elismerő sóhajával telik meg a győri ETO park parkolója: amerikai autók szerelemesei gyűlnek össze.