Városlista
2024. május 3, péntek - Tímea

Hírek

2011. Március 25. 07:53, péntek | Bulvár
Forrás: NapiászOnline

Ihos József örökbefogadott egy kiskutyát

Ihos József örökbefogadott egy kiskutyát

Mindenki Kató nénije, Ihos József a napokban örökbe fogadott egy kiskutyát az Illatos úti állatmenhelyről. Véleménye szerint itt az idő felhívni az emberek figyelmét arra, hogy ezeknek az állatoknak gazdára van szükségük.

Éves szinten is megdöbbentően sok állat kerül az utcára, akiknek a többségüket ugyan befogadják az állatmenhelyek, ám szerető gazdi híján egy bizonyos idő után rájuk is az örök álom vár. Mindenki Kató nénije, Ihos József éppen ezt elkerülendő látogatta meg az Illatos úti állatmenhelyet, ahonnan rögtön örökbe is fogadott egy kiskutyát, Rexit. „Már régóta fontolgatjuk, hogy pótoljuk előző kedvencünk helyét, aki nagyon tragikusan hunyt el. Édesanyám halála után három nappal ő is elment.” – mesélte szomorúan Ihos József, aki töredelmesen bevallja, nem szeret állatmenhelyre járni, hiszen legszívesebben az összes blökit hazavinné magával.

„Tényleg nem szeretem az állatmenhelyeket, mert mindet hazavinném. Amikor odaértünk az Illatos úti menhelyhez, már éppen zárták be a kaput. Azt mondták, jöjjünk vissza holnap, de kiharcoltam, hogy gyorsan körülnézhessünk. Amikor beléptünk, akkor ez a kis csöppség már jött is rögtön, és láttam a szemében, hogy engem választott. Ő egy szerény, csöndes két hónapos kisfiú, akinek a Rexi nevet adtuk. Zsemle színe van és valószínűleg valamilyen Labrador keverék. Nagyon mókás kis állat, és úgy gondolom, hogy az embereket inspirálni kellene arra, hogy állatmenhelyekről is befogadjanak kutyákat.” – mondta a humorista a NapiászOnline-nak, aki azt is elárulta, hogy az örökbefogadási procedúra egyáltalán nem bonyolult.


„Csupán ötezer forintba kerül az örökbefogadás és csak néhány papírt kell kitölteni. Most, hogy itt van a jó idő, mindenkinek ajánlom a figyelmébe ezt a lehetőséget, hiszen szerető gazdit kell találni az ebeknek.” Ihos József állatszeretete mondhatni határtalan, hiszen elmondása szerint több házi kedvenc is várja őt otthon. „Jelen pillanatban van két cicánk és egy tyúkunk.” – nevet fel Kató néni. „Mondhatjuk rá, hogy házi pipi, hiszen nagyon ragaszkodik az emberhez. Soha nem gondoltam volna, hogy egy tyúk ennyire tanítható és ennyire alkalmazkodó tud lenni. 20-25 tojást tojik egy időszakban, és hamarosan szerepelni fogunk egy közös produkcióban, tehát jogosan mondhatjuk rá, hogy médiatyúk.”

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 30. 13:40, kedd | Bulvár

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a NAV oldalán

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) oldalán.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.